Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütçe var mı nasıl öderizden önce ortaya sormak isterim.

Takip etmedim hiç bilmem - Diawara ismen zaten eski kafa taraftar bakış açısıyla "yamyam" nitelikli baktım. DMC midir bu arkadaş ve yeterli midir?

8 Milyonluk kısmı bundan sonra düşüncem. ki şaşırtıcı bir rakam habere göre - ki bence doğru değildir tamamen.

Orda net 2,5 milyon alan, bize gelmek icin en az 3 ister. O parayi veremeyiz.

aman aman cikoldao büyük hayal kırıklıgı cıktı 3-5 veren varsa yollayalım direk

Bakınca öyle ama anlamadığım bir şey - bu adam sezon başına göre daha az top götüren adam haline geldi, burada oynatılmaya çalışılan oyunu biraz sorguluyorum. Beklentinin altında %100 doğru - hatta çok altında şu an. Ama acaba arkasında top dağıtan olursa nasıl olur bilmiyorum.

he iyi teklife tabiiki kim neden hayır desin - gidersede Gedson transferi şart olur

diyelimki gedson diawara alınırsa o zaman kaleci mecburen yerli olmalı ve hatta sağ kanatta yerli olmalı forvetimiz yabancı olacaksa.ya da torent cicayı yedek bırakacak taylan ve berkandan birini oynatmak istiyorsa.ben sanmıyorum hoca cicaya forumdaki cica karşıtı renktaşlarımızın düşündüğü gibi yapacağını.çünkü tek pasta çok iyi ve bu da takımın hızlıca geçişlerde doğru pas opsiyonunu kullanacağından dolayı oynatılacağı görüşündeyim.

cica......gedson
........diawara......

Akşam yenildikten sonra hemen Gedson haberini salacaklar heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt