Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Üçü gelsin, çükümü keserim. Mümkün değil..Forumda yazmayan degerli uyemiz yusuf kara, bana bizzat ulasarak gedson elneny ve barkley os ile uefayi kazanacagimizi iddia ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçü gelsin, çükümü keserim. Mümkün değil..Forumda yazmayan degerli uyemiz yusuf kara, bana bizzat ulasarak gedson elneny ve barkley os ile uefayi kazanacagimizi iddia ediyor.
Söyle ona çok sevdiği Morutan sağ kanatta olduğu sürece ligde anca kalırız.
Üçü gelsin, çükümü keserim. Mümkün değil..
Avrupada is yapar ligde de hedef ilk 2 olsunbu çok çok doğru . ligin geri kalanı artık tamamen maç eksiği giderme, oyun oturtma , adaptasyon gibi şeyler için geçecek. 6 ay boyunca hiç bir şeye negatif bakmamak lazım
Evet, o kadar gaza gelmesem iyiymiş.Aman üstad, tehlikeli laflar ettin
Gelmiyor.Gedson bittiğine göre asıl meseleye gelebiliriz. Türk kaleci ne zaman geliyor?
Tekrar girmapustan ciktik
selamun aleyk
Üçü gelsin, çükümü keserim. Mümkün değil..

Foruma niye yazmiyor?Forumda yazmayan degerli uyemiz yusuf kara, bana bizzat ulasarak gedson elneny ve barkley os ile uefayi kazanacagimizi iddia ediyor.
Kimden haber aliyoki?Bunun ne ozelligi varTerim gitti diye her seyi söylicem artik demisti gecenler de, kizan yok artik diye xd