Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.127
- 39.917
- 2.953
Evet kasimpasa da gecti bizi. 15ci siraya geriledik. Alanya macindan sonra buyuk ihtimalle potada olacagiz eger gedson diawara barkley ve gk pazartesi gelip idmana baslamazsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail kaleci değil.Niye? İsmail yabancı mı?![]()
Okan'ı getiremeyecekler bence Sinan Bolat deniyordu, o olur belki.Gedson ve Diawara geliyorsa kaleci mecburen Okan Kocuk olacak gibi. Demek ki Okan ile de anlasilmis.
Evet o da olabilir. Muhakkak yerli bir kaleci ile yola devam edeceğimizi düşünüyorum ama. İsim fark etmeksizin...Okan'ı getiremeyecekler bence Sinan Bolat deniyordu, o olur belki.
Hem BElmas hem fener ile yakın ama spekülatif konuşmuş olabilir. Berke'nin bize geleceğini düşünmüyorum.
Hem BElmas hem fener ile yakın ama spekülatif konuşmuş olabilir. Berke'nin bize geleceğini düşünmüyorum.
Lisansı ve sözleşmesi olduğuna göre büyük ihtimalle kalede olacak maalesef.İsmail kaleci değil.
Yani nakit yok, malen ödeyeceğiz her hal.Ödeme konusunda derin korkular oluştu bende.
Dakika 2 İsmail, resmindeki gibi duruyorallah aşkına ismail yerine kaleye babel filan geçsin lütfen
Futbola yabancıNiye? İsmail yabancı mı?![]()
Elneny bence de göz ardı ediliyor ama kesinlikle gelmesi gereken isimlerden...elneny de gelmeli
Dakika 10, Ts 2-0 yapmış... Bacaklar titriyor... 7-0 korkusu sarmış bünyeyi...Bi Cimbom çocuğuyuz
Korku bilmeyiz