Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.207
- 49.036
- 2.968
Burhan beni terste bıraktı. Halil'de de inanmamıştık, opsiyon çıkmadı.Kodumun Haluku yine mi kolpaliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan beni terste bıraktı. Halil'de de inanmamıştık, opsiyon çıkmadı.Kodumun Haluku yine mi kolpaliyor
Solbek demek istedin herhalde?..Gedson' la birlikte birinci öncelik olarak gördüğüm gerçek bir 6 no transferi de yapılırsa bence de orada denenmeli. Orada oynayan PVA, sağbektekilerden daha iyidir ama Berkan, tahta sağ ayağıyla sağbekte yapamaz, olmaz o iş...Gedson geliyırsa Berkanı sağ bekte kullanmak lazım. Tekniği yok ama enerjisiyle orada faydalı olur.
Ertem senerden bayrağı alacak yakindaKodumun Haluku yine mi kolpaliyor
Bu da var tabi ama geçen zamanda mental olarak hem Gedson hem biz çok ve manasız yıprandık.Oranın antremanını yemiş olması daha iyi. Yazın bizde olsaydı bonservisini alsak mı almasak mı onu tartışırdık şuan
Kanka napiyonGs taraftarının transfer aşığı olması içler acısı
Burası Fener değil
Unuttum ama twitter'da bol begeni alan birisi. Ross Barkley de bekletiliyormusKim diyor
İçiyorumKanka napiyon
Adami 2 dakika mutlu ettirmiyorsunGs taraftarının transfer aşığı olması içler acısı
Burası Fener değil
Kim bu kaleciler?
1.lige düştünmü gelirler bitecek borçlar duracak, transfer fakan yapamazsın ondan sonra bir ligdaha bile düşersin.bursa nerde şuandaSaka bir yana düsüyoruz cidden
Kpasa + göztepe önümüze gecti 15. olduk. Biz kazanamayip giresun kazanirsa 16.ciyiz. En kötü ihtimal bu hafta sonrasi:
Galatasaray 16. 27 puan
Antalya 17. 26 puan
Rize 18. 22 pua
Altay 19. 18 puan
Malatya 20. 16 puan
Son 4
Düsüyor
Hsv schalke bremen bursa felan da hayatta düsmeyiz diyip düstüler
Bir puan öpüp basima koyarimBugün tsye koyup çıkışa geçeriz.
Kim bu kaleciler?
Afiyet olsun yarasinİçiyorum