- 1 Ağustos 2009
- 46.649
- 48.912
- 4.708
Beni bulaştırmaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni bulaştırmaaaa
Bu cocuk kadar sevimsizini gormedim sabah aksam dovsem doymam.
Kaleci yabanci felan gecin artik. Sene sonu Okan ya da irfan döner yeter
Kaleci yabanci felan gecin artik. Sene sonu Okan ya da irfan döner yeter
Keyfi bir iyileşme süreci mi diyorsun renktaş?Yabancı kaleci haberi çıkınca Muslera erken dönüyor. Geçen sene Sehic haberleri çıkınca Kasım ayında dönecek haberleri çıkmıştı. Sonuç olarak ilk yarıyı kaçırmıştı. Umarım bu seferki de öyle değildir. Mart ayında dönerse sözleşmesi feshedilsin.
Bıktım bu galasevgisinden de tanselinden de yavBeni bulaştırmaaaa
Yok belki yine irfan icin ugrasilir diyeIrfan? Batuhan demek istedin heralde?
Gerekmez batuhan okandan iyi degil irfancan.Yok belki yine irfan icin ugrasilir diye
Yok öyle değil. Geçen sene Muslera'nın ilk yarı için sözleşmesi askıya alınıp yabancı kaleci gelme ihtimalini konuştuğumuz dönem Kasım ayında dönecek haberleri yapılmıştı. Daha sonra Ocak ayında döndü. Yine benzer şeyleri konuşurken erken dönecek olması pek inandırıcı gelmedi. Pinpon topu ile foto atıp transfer dönemi kapandıktan sonra Mart ayında dönerse şaşırmam.Keyfi bir iyileşme süreci mi diyorsun renktaş?
Teşekkürler hocamDeniz Bey sizi Gercek Galatasaraylilar listeme ekledim Hayri Bey. Keramettin Admin,Sergen Kardes ve 4 siraya sizi yaziyorum.
Olm durBıktım bu galasevgisinden de tanselinden de yav![]()
Üzgünüm seni beklentiye koyduğum içinOlm dur![]()
Efsaneyi hatırlayalım o zaman.Olm dur![]()
Efsaneyi hatırlayalım o zaman.