Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
45den asagisi kurtarmaz gibi
Bu sene 4 takım düşüyor,puan ortalaması da yüksek.45 ve üzeri en az.Minumun 6 maç kazanmamız lazım.İcerde Kayseri, Karagümrük,Rize,Malatya,Adana,BJK, Sivasspor; dışarda Altay, Başakşehir, Antalya,Alanya,Konya,Fener, Göztepe, Antep maçları var.Bunlardan Rize, Kayserispor,Malatya, Karagümrük,Altay,Antakyay, Antep maçları kazanabilecegimiz maçlar.Transferlerle takım hava yakalarsa seri yapabilir,bu şekilde kalırsa yıkım da yaşayabilir.Çunku ilk maç Alanya, hezimet bekliyorum.

Taylan degil sorunu anlayin sunu, oyun formati. Birde her seferinde o bölgeye oyunu baslatan kalecilerde. Su pas oyunun birakin artik, al gülum ver gülüm kendi kalenin önunde. Bi hata pat gol.
Oyunu hizli sekilde karsi tarafa yikmak lazim, olmuyorsa degajlarla cikmak lazim. Yeterki topu kalenden uzak tut.

abi nasıl taylan değil bu pozisyonda ya

tamam ben de kale içinde paslaşarak çıkmayalım diyorum ama o pozisyonda kaleci yapılacak en doğru şeyi yaptı

taylan denen adamın üzerinde doğru düzgün baskı bile yoktu

topu adam gibi durdurup rahatlıkla oyunu açabilirdi

bütün kiralık oyuncuları geri çağırsak bile problemimiz belli oranda çözülüyor. muhteşem bir kadro planlaması

Haberde 35-45 arasi fiyat cekmisler gecen sene mangala icin.
Bende bunu düsünüyorum opsiyonlu niye versinler, niye gelsin, niye ucuza versinler

bu reisi de alabiliriz gedson yanına
arabistanda mutsuzmuş. frikik atar penaltı atar ara pası atar çalım şov yapar her b.ku yapar

ever-banega-surprizi-galatasaray-derken-son-d-12782528_osd.webp

Açık acik yazayim size, Gedson isi duyum degil bilgi bitti artık; bizimle(uyelerle) cumartesi yapacakları toplantıyı bu hafta Cumaya ertelediler ki nasıl yapacaklar merak ediyorum...
Bu yönetim transfer yapacaktır ama yapmaları birsey degistirmez ; sportif başarı dışında yapamadıkları hicbir soz ve projeden nasıl bahsedecekler nasıl ibra olacaklar hic bilmiyorum.
Bu takim ilk yarıda iyiydi ama kalite olmadığı icin maçı kazanamadık, kazanamiyoruz.
Ayrica bir ekleme yapayim bu takımdan gitmesi gereken yaşlı isimler Feghouli, Babeldir Donk gibi joker degildi...

Berk yine duyumculuğa başlamışsın valla helal olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abi nasıl taylan değil bu pozisyonda ya

tamam ben de kale içinde paslaşarak çıkmayalım diyorum ama o pozisyonda kaleci yapılacak en doğru şeyi yaptı

taylan denen adamın üzerinde doğru düzgün baskı bile yoktu

topu adam gibi durdurup rahatlıkla oyunu açabilirdi
Aynisini emre akbaba, yunus, okana yaptik. Anlayin sorun bi oyuncuda degil. Özguven yerlerde, oraya o top atilirmi. Diyorum ya 5 dk. Önce nelsson ile aynisini yasadik daha oralara neden top atarsin? Iyi oynarsin özguvenin yerinde olur iyi bi 6 noun olur baslatirsin ama biz artik su kale önundeki pas oyunundan kurtulmamiz lazim.

Haberde 35-45 arasi fiyat cekmisler gecen sene mangala icin.
Bende bunu düsünüyorum opsiyonlu niye versinler, niye gelsin, niye ucuza versinler

6 aylık gelsin de iyi bir oyuncu ise sonrasına bakılır yazın 16 gün var kapanmasına dönemin 16 günde bundan farklısını bulacaklarını pek sanmıyorum.

Bu sene 4 takım düşüyor,puan ortalaması da yüksek.45 ve üzeri en az.Minumun 6 maç kazanmamız lazım.İcerde Kayseri, Karagümrük,Rize,Malatya,Adana,BJK, Sivasspor; dışarda Altay, Başakşehir, Antalya,Alanya,Konya,Fener, Göztepe, Antep maçları var.Bunlardan Rize, Kayserispor,Malatya, Karagümrük,Altay,Antakyay, Antep maçları kazanabilecegimiz maçlar.Transferlerle takım hava yakalarsa seri yapabilir,bu şekilde kalırsa yıkım da yaşayabilir.Çunku ilk maç Alanya, hezimet bekliyorum.
Bu saydigin deplerden beelki altay macindan puan aliriz digerleri hep maglubiyet olur. Icerde de rize, kayseri, malatya, karagumruk maclarini alabiliriz digerleri zor. Napti 13-15puan. 40-42 puani bulduk. Ama yetmez. Insallah gerekli transferler yapilir yoksa isimiz cok zor

Bugun bile 2tane bire bir ayni pen6 pozisyonundan zorla ikinciyi verdiler. Yani hakemlerde böyle devam ederse dusmemiz muhtemel

Taylan degil sorunu anlayin sunu, oyun formati. Birde her seferinde o bölgeye oyunu baslatan kalecilerde. Su pas oyunu birakin artik, al gülum ver gülüm kendi kalenin önunde. Bi hata pat gol.
Oyunu hizli sekilde karsi tarafa yikmak lazim, olmuyorsa degajlarla cikmak lazim. Yeterki topu kalenden uzak tut.
torrenti getiriyorsan o futbolu oynatacak mecbur çünkü adamın anlayışı o futbol. kötü olan terim de bu futbolu oynatmaya takıntılıydı ve kurduğu kadro kesinlikle bu topu oynayamaz. çünkü ortasaha pas konusunda ağır yeteneksiz. biz yıllarca melo fernandoya o taylana atılan toplardan her maç onlarca atıyorduk. o oyuncular topu basitçe kontrol edip rahat bi şekilde pasını atıyordu. taylan gibi yeteneksizle pas oyunu oynanmaz etrafında baskı yapan adam yokken bile pas hatası yapacak kadar rezil bi topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt