- 1 Ocak 2011
- 15.339
- 10.407
- 1.838
Turbanli hatun mi ariyon?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turbanli hatun mi ariyon?
bunu erman rezil edecekti etti mi acabaIsitan Gun birazdan Beyaz TV’ye baglanacak
Bi antrenör sadece bi oyun sablonuna takili kalmamali. Baska variyasonlar denemeli. Heleki oyuncularin bunu oynuyamiyorsa. Günü kurtaracan, gelecek Sezon sistemini oturtursun.torrenti getiriyorsan o futbolu oynatacak mecbur çünkü adamın anlayışı o futbol. kötü olan terim de bu futbolu oynatmaya takıntılıydı ve kurduğu kadro kesinlikle bu topu oynayamaz. çünkü ortasaha pas konusunda ağır yeteneksiz. biz yıllarca melo fernandoya o taylana atılan toplardan her maç onlarca atıyorduk. o oyuncular topu basitçe kontrol edip rahat bi şekilde pasını atıyordu. taylan gibi yeteneksizle pas oyunu oynanmaz etrafında baskı yapan adam yokken bile pas hatası yapacak kadar rezil bi topçu
Lig sonunda işler değişiyor, hedefsiz takım sayısı artınca galibiyet sayısında artış olur ama puan ortalaması da yüksek olur.Hele ki Antalya felan çoktan düşmüş olur;ama söylediğine katılıyorum.Once puana ve skora oynayacak bir oyun anlayışı (bugün 1 puan bile alamamak, son dakika saçma sapan gol yemek skandal), transfer şart.Sonra maç maç bakmak lazım,hava yakalanırsa Avrupa Ligi'ne bile gidebiliriz.Hicbir şey değişmezse de dibi boylarız.Bu saydigin deplerden beelki altay macindan puan aliriz digerleri hep maglubiyet olur. Icerde de rize, kayseri, malatya, karagumruk maclarini alabiliriz digerleri zor. Napti 13-15puan. 40-42 puani bulduk. Ama yetmez. Insallah gerekli transferler yapilir yoksa isimiz cok zor
Bugun bile 2tane bire bir ayni pen6 pozisyonundan zorla ikinciyi verdiler. Yani hakemlerde böyle devam ederse dusmemiz muhtemel
forumlarına baktım da td istemiyor sanırım. 343 oynuyorlar ve 6 no yerine daha ofansif bir adam istiyormus ortasahada.Niye kiralıyolar ki ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
torrent in hayatı pas futboluyla geçti başka bi oyun oynatacağını sanmıyorum. ama fatih hoca boşuna takıntı haline getirdi bu pas futbolunu. 3 yıldır geriden mehter takımı gibi oyun kurmaya çalışıyoruz. kaç defa topu kaptırıp gol yedik saymayı unuttum. izlerken içim daralıyor şimdi kaptıracaklar diyeBi antrenör sadece bi oyun sablonuna takili kalmamali. Baska variyasonlar denemeli. Heleki oyuncularin bunu oynuyamiyorsa. Günü kurtaracan, gelecek Sezon sistemini oturtursun.
Torrent: "Forvet eksiğimiz var. Halil 10 numara normalde ama forvet oynuyor."
Bu mesaj da Terim'e gitsin. Sirf bu inadi yuzunden ligin basinda kac macta puan kaybettik.
Basin toplantisinda dedi.ne zaman demiş bunu göremedim de ben
Fatih terim sizi ifsalamadi mi, hala mi duyumculuk. Nasıl bir bağımlılıktır bu da duyum işini bırakamıyor insan.Açık acik yazayim size, Gedson isi duyum degil bilgi bitti artık; bizimle(uyelerle) cumartesi yapacakları toplantıyı bu hafta Cumaya ertelediler ki nasıl yapacaklar merak ediyorum...
Bu yönetim transfer yapacaktır ama yapmaları birsey degistirmez ; sportif başarı dışında yapamadıkları hicbir soz ve projeden nasıl bahsedecekler nasıl ibra olacaklar hic bilmiyorum.
Bu takim ilk yarıda iyiydi ama kalite olmadığı icin maçı kazanamadık, kazanamiyoruz.
Ayrica bir ekleme yapayim bu takımdan gitmesi gereken yaşlı isimler Feghouli, Babeldir Donk gibi joker degildi...
Omeri Sol bek oynatanda sucu arayacaksin reis Pva super degil tmm ama Omere gore iyi futbolcu benceMarcaoya nekadar kizsak da orada topu taca kesecek durumdayken ömer topu rakibine birakiyor. Bu topu nasil taca atamazsin aklim almiyor.
Oda tam otoban yapiyor orayi, hic geri dönmüyor.Omeri Sol bek oynatanda sucu arayacaksin reis Pva super degil tmm ama Omere gore iyi futbolcu bence