Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
2 saattir Google yapiyorum anasini satayim.alman skuaut şefi kim lan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 saattir Google yapiyorum anasini satayim.alman skuaut şefi kim lan.
Sakamisin? Kerem tek basina bütün hucumun yükünü cekiyor. Yunus olsa paylasirlar bunu. Oda Cok daha iyi olur.iyi bı forvetle çok iyi olurdu , ben zaten Keremi hiç beğenmiyorum seneye baş yerli Yunus olur
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi bı forvetle çok iyi olurdu , ben zaten Keremi hiç beğenmiyorum seneye baş yerli Yunus olur
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı basın yazmasa transferden haberi olmayacak muhabirler kendilerince senaryo üretip camiayı karıştırmaya çalışıyor komik.Nevzat Dindar: "Torrent hazır oyuncu istediği için Gedson Fernandes'e sıcak bakmıyor. "
kovun lan sunu
Bana kalsa bu saatten sonra genç oyuncu hariç kiralık göndermemeliyiz. Oyuncularla 2-3 sene önce TL ile sözleşme yaptığımız için şu an Anadolu kulüpleri için futbolcuların maaşları çok ucuz geliyor. Buna rağmen bir miktarını falan bize ödetmeye kalkıyorlar. Bonservisini alıyorlarsa alsınlar yoksa kulübede devam etsinler. Aytaç, Alpaslan, Akbaba, Okan ... hepsi Anadolu kulüplerinde 11 oynar. Özellikle 4 yerli kuralında.Bu Giresun spora bir daha asla oyuncu kiralamamak lazım.
Ayrıca oyuncu kiralarken de mutlaka geri çağırma opsiyonu koymalıyız.
Oyuncu oynasa da oynamasa da ciddi bir teşvik ve tehdit olur kiralayan takım için
Bana kalsa bu saatten sonra genç oyuncu hariç kiralık göndermemeliyiz. Oyuncularla 2-3 sene önce TL ile sözleşme yaptığımız için şu an Anadolu kulüpleri için futbolcuların maaşları çok ucuz geliyor. Buna rağmen bir miktarını falan bize ödetmeye kalkıyorlar. Bonservisini alıyorlarsa alsınlar yoksa kulübede devam etsinler. Aytaç, Alpaslan, Akbaba, Okan ... hepsi Anadolu kulüplerinde 11 oynar. Özellikle 4 yerli kuralında.

Ben 11 sene once foruma kayit oldum hayri hala burada 6 gs baskani gordu herfcioglu
hiç sanmıyorum böyle bir şey olduğunuNevzat Dindar: "Torrent hazır oyuncu istediği için Gedson Fernandes'e sıcak bakmıyor. "
kovun lan sunu
Öyle hemen olmaz. Kulüp geleneğimiz icabı ''İnce eleyip sık dokuyoruz''...iyi nöbetler
en az 2 adet ortasaha transferi yaptık mı?
Ben 11 sene once foruma kayit oldum hayri hala burada 6 gs baskani gordu herfcioglu
yok ciddiyim ben, gayretini takdir ediyorum, iyi tarafı yerli ve genç olması, takım öyle bir çöplük haline geldiki bulunmaz Hint kumaşı gibi görünmesi normal , şu hali Yasin Öztekinin bizdeki zamanından çokta iyi değil ama oynamaya devam etmesi iyi umarım geliştirir kendiniSakamisin? Kerem tek basina bütün hucumun yükünü cekiyor. Yunus olsa paylasirlar bunu. Oda Cok daha iyi olur.
forvet Yok birsey yok, hersey kerem. Elbette oda baskidan sicis moda giriyor.