Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi bı forvetle çok iyi olurdu , ben zaten Keremi hiç beğenmiyorum seneye baş yerli Yunus olur

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1643050051498.webp

Bu Giresun spora bir daha asla oyuncu kiralamamak lazım.

Ayrıca oyuncu kiralarken de mutlaka geri çağırma opsiyonu koymalıyız.

Oyuncu oynasa da oynamasa da ciddi bir teşvik ve tehdit olur kiralayan takım için
Bana kalsa bu saatten sonra genç oyuncu hariç kiralık göndermemeliyiz. Oyuncularla 2-3 sene önce TL ile sözleşme yaptığımız için şu an Anadolu kulüpleri için futbolcuların maaşları çok ucuz geliyor. Buna rağmen bir miktarını falan bize ödetmeye kalkıyorlar. Bonservisini alıyorlarsa alsınlar yoksa kulübede devam etsinler. Aytaç, Alpaslan, Akbaba, Okan ... hepsi Anadolu kulüplerinde 11 oynar. Özellikle 4 yerli kuralında.

iyi nöbetler
en az 2 adet ortasaha transferi yaptık mı?

Bana kalsa bu saatten sonra genç oyuncu hariç kiralık göndermemeliyiz. Oyuncularla 2-3 sene önce TL ile sözleşme yaptığımız için şu an Anadolu kulüpleri için futbolcuların maaşları çok ucuz geliyor. Buna rağmen bir miktarını falan bize ödetmeye kalkıyorlar. Bonservisini alıyorlarsa alsınlar yoksa kulübede devam etsinler. Aytaç, Alpaslan, Akbaba, Okan ... hepsi Anadolu kulüplerinde 11 oynar. Özellikle 4 yerli kuralında.

Nevzat Dindar: "Torrent hazır oyuncu istediği için Gedson Fernandes'e sıcak bakmıyor. "

kovun lan sunu
hiç sanmıyorum böyle bir şey olduğunu

bu transfer gerçekleşir herhalde ama yatma ihtimaline karşı yönetimin ''biz alıyorduk ama hoca istemedi'' diye kendini savunması için altyapı çalışması gibi yorumladım.

Sakamisin? Kerem tek basina bütün hucumun yükünü cekiyor. Yunus olsa paylasirlar bunu. Oda Cok daha iyi olur.
forvet Yok birsey yok, hersey kerem. Elbette oda baskidan sicis moda giriyor.
yok ciddiyim ben, gayretini takdir ediyorum, iyi tarafı yerli ve genç olması, takım öyle bir çöplük haline geldiki bulunmaz Hint kumaşı gibi görünmesi normal , şu hali Yasin Öztekinin bizdeki zamanından çokta iyi değil ama oynamaya devam etmesi iyi umarım geliştirir kendini

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Pesic Fb'ye gidiyosa Gomis'i Karagümrük alıyodur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt