Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.871
- 36.399
- 3.798
Ali Naci uzun zamandır hiç bir haberi tutturamıyor hatta artık twitterda gördüklerini falan söylüyor. Şu anda muhabir olarak eski güvenilirliği yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak öyle söylememiş. Kırpmışlar. "80'den sonra pas oyununa bu kadroyla devam etmemeliydi. Torrent hata yaptı" demiş.Doğruysa saçmalamış campos
Ali Naci Küçük: "Luis Campos Trabzonspor maçının yenilgisini Torrent'e kesti ve taktiksel olarak Torrent'in hata yaptığını yönetime söyledi.
campos bosuna redetmemisTam olarak öyle söylememiş. Kırpmışlar. "80'den sonra pas oyununa bu kadroyla devam etmemeliydi. Torrent hata yaptı" demiş.
Kale Okansa sağ kanada ya da 2. forvete Manyakza yakışır..?
Boey-Nelsson-Marcao-PvA
Witsel
Emre K-Gedson
?-Mostafa-Kerem
Ben olsam o bolgeye Boufal'i alirdim.Kale Okansa sağ kanada ya da 2. forvete Manyakza yakışır..
O takımda Mohamed vardı Lig'e iyi başlamıştı son zamanlar performansı düşmüş abi.2 kanatta da oynatıyolardı ona dersin 1 yıl sözleşmesi kalmış..Ben olsam o bolgeye Boufal'i alirdim.
Mohamed-Ali Cho'yu mu kast ettin? Suan bizde direk 11 icin almazdim cunku bize Boufal gibi direk is yapacak oyuncu lazim ama ilerisi icin dusunulebilir.O takımda Mohamed vardı Lig'e iyi başlamıştı son zamanlar performansı düşmüş abi.2 kanatta da oynatıyolardı ona dersin 1 yıl sözleşmesi kalmış..
Aynen abi o.Lyon maçında izlemiştim beğenmiştim.Sonra performansı düşmüş.Boufal için ne kadar isterler ki?Mohamed-Ali Cho'yu mu kast ettin? Suan bizde direk 11 icin almazdim cunku bize Boufal gibi direk is yapacak oyuncu lazim ama ilerisi icin dusunulebilir.
Kaynak?Gomisssssss
dunyanin en salakça yönetilen kulubuyuzdur heralde şuan :dAli Naci Küçük: "Giresunspor, Galatasaray'dan Okan Kocuk'a karşılık yarım sezon için 6 milyon TL nakit para istedi." (Futbol Arena
Kaynak?