Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.249
- 7.141
- 2.358
Gomis en az 15 tane atar. Sezon başı gelseydi en az 35 tane atardı. He sezon başında ismimiz geçse ben dahil çoğu kişi burun kıvırırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 aydır oynamıyor. o anlamda demiştir.Gedson hazir oyuncu degilse acaba merak ettim hazir oyuncu nasil birsey ?
Dogruysa o haber ben hak veriyorum kendisine knk. 107 dk süre almis bu sezon. Gelip direkt oynayacak adam istiyordur, ki hak veririm. Mevzu cok farklı yerlere gidiyor.Gedson hazir oyuncu degilse acaba merak ettim hazir oyuncu nasil birsey ?
Her maç 0:3 olur.Nando
Boey Nelsson Marcao PvA
Diawara/Mangala
Gedson Cica
Kilinc Gomis Kerem
hos olur sanki
Oynasa zaten alamayiz6 aydır oynamıyor. o anlamda demiştir.
Anladim kanka ama oyle bir oyuncuyu alamayiz. Oynayan oyuncu = degerli bir oyuncu genelde. Para yok ona, bize mecbur no name ya da biraz isimliyse oynamayan gelecek. Baska turlu devre arasinda nasil oyuncu alabiliriz?Dogruysa o haber ben hak veriyorum kendisine knk. 107 dk süre almis bu sezon. Gelip direkt oynayacak adam istiyordur, ki hak veririm. Mevzu cok farklı yerlere gidiyor.
Keske Vidal alinabilse.vidal, witsel,delaney
gedson bu sezon için değil önümüzdeki sezon için yapılmış bi transfer olur. gedsonu alsınlar ama torrent in istediği hazır oyuncular da alınmalı ve bence mutlaka tecrübeli olmalı yeni transferlerDogruysa o haber ben hak veriyorum kendisine knk. 107 dk süre almis bu sezon. Gelip direkt oynayacak adam istiyordur, ki hak veririm. Mevzu cok farklı yerlere gidiyor.
aynen tam liderKeske Vidal alinabilse.
Taylan ve berkan hazırda ne işe yarıyor. Yapma sevgili hocamNevzat Dindar: "Torrent hazır oyuncu istediği için Gedson Fernandes'e sıcak bakmıyor.”
gomise hemen çökmeliyiz bize tecrübeli ve hırslı bikaç topçu şart. ortasaha için de tecrübeli bi oyuncu arayıp bulsunlarOynasa zaten alamayiz
Yani bize baska turlu bir oyuncu gelmesi zor.
6 aylik icin idare edebilir dogru diyorsun.gomise hemen çökmeliyiz bize tecrübeli ve hırslı bikaç topçu şart. ortasaha için de tecrübeli bi oyuncu arayıp bulsunlar