Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olmayacak anlasildi
Ali Naci'nin uzun zamandır twitter'da gördüklerini yazdığını düşünüyorum. Güvenilir tüm Portekiz medyası transferin bittiğini yazdı. Benfica ile sözlşemeyi uzatmış 2025'e kadar ve 1.5 yıl bize kiralanıp opsiyonu olacak transfer tamamlanmasa Gedson sözleşmesini uzatmazdı. Ali Naci bu gün Gedson gelmediği için pürüz olayını çıkarttı bence. Hava muhalefetinden dolayı gelemedi diye düşünüyorum yarın en geç çarşamba gelir Gedson yurt dışı kaynaklar daha güvenilir.

Abdullah Biricik: “Galatasaray'da; Gedson Fernandes, Bafetimbi Gomis ve Sinan Bolat transferleri Alanyaspor maçına yetiştirilmek isteniyor.”

1 asist yapmis taylan berkan orta sahasi.
Hadi taylana okadar vermedik, birde bi ara 6 m kadar cikmisti bonservisi ama berkana nasil 4 m verdik arkadas. En fazla 1 m bonserviz verilcek oyuncuya. Berkan, cicaldau ve morutan toplam 6 m ederdi. Biz verdik 15 m €, inanilir gibi degil eksi 9 m.
Diğer taraftan bakınca , haberler çıktı yalnız berkanı inter izliyor diye . Cicayada everton teklif yapmıştı bize gelmeden

la hala maça yetiştirilmeğe çalışılıyor fln. gomis de cagne malı gidiosa gelsin yoksa o kdr forveti napacaz. bi de kanat yok farkettiler mi bilmiyorum.

Her habere inanma.
İnanmayalımda renktaş bize oyuncularımıza çöp diyoruz gidince parlıyolar birazda hatayı kendimizde arayalım taraftar olarak . Yada hocalarda idmanlarda sorun var . Şuan herkes gomis yazıyor son zamanlarda penaltı kaçırıyo diye sövdük . Fernando gitti sevillaya sakat maç kaçırıyo dedik . Daha biton örnek var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt