Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis elimizdeki forvetlerin tümünün atacağı golü sandalyede oturarak atar. Gelsin aslanım benim.

Olasi Marcao satisinda yerine yine Portekiz’den sol ayakli stoper Tomas Ribeiro’yi alalim diyenler vardi. Oyuncu 1 milyon euro karsiliginda Zurih’e transfer oluyor.

Şunlardan birini de kapın getirin

6_galatasarayin-onyekuru-plani-sat-rodriguesi-al-onyekuruyu_15458102141.webp

O kadronun maliyeti yüzünden başımıza gelmeyen iş kalmadı.

Burada defalarca en az 60 milyon euro zarar ettiğimizi yazdım hala övme çabaları.

Fernando, Vainquer, Diarra arasında Fernando'yu seçmeyecek olan kim olacaktı mesela merak ettim

Fransa'da önceki sezon 21 gol atan Gomis tercihi de çok zor durmuyor.

Badou ise tamamıyle saçmalıktı hem maaşı hem bonservisi, menajeri birine ittirdi diye iyi transfer olmuyor.

İnanılmaz gerçekten yav hala o kadronun acısını çekiyoruz hala da övülüyor.

O kadroda 3+1 tane adam gibi topçu vardı transferle gelen, Gomis, Fernando ve Mariano işte biraz da Feg. Ancak bu 4lünün bile inanılmaz maliyeti vardı.
Demek bu Yuzden bana Tudor ismini verdin .Vay bee

Attigi 29 gol ile o sezon ligde gol krali olan Gomis’i 6 milyon euro’ya araplara sattik. Yine attigi 30 gol ile krali olan Diagne’yi ise 1 milyon euro karsiliginda Club Brugge’e kiralik yolladik. Ikisi de hem sampiyon oldular hem gol krali. Bu adamlar en az 10 milyona satilmaliydi. Oyuncu satisi konusunda cok kotuyuz maalesef.

Sevgili kardeşim kadronu gelirine göre kurarsın. 3 tane al ama 8 tane yüksek maliyetli adam alamazsın. Sonraki sene o kadrodan 4 kişi mi ne kalmıştı zaten.

Ha Tudor'u da en az eleştiren zira en çok destekleyenlerden biriyrim bizdeyken. Türkiye gibi ülkede 4+ bonus verip 5 yıllık sözleşme yapamazsın yapıyorsan o adam 5 sene aralıksız katkı vermeli ki Feg'i en çok sevenlerden birisi olarak 2. sezonunda satılmalı yazdım defalarca.

Fernands koyarsın, Mariano koyarsın, Gomis koyarsın, etrafına koyacağın adamların maaş ortalaması 1 m euro olur öyle olmalı

Aslında farklı düşünmüyoruz, şu an göndersen feg ve babeli, bu ikisi harici takimin maaş yükü oldukça az zaten, biri lider olmak üzere orta sahaya 2, 1 de lider santrafor, toplam 3 tane maliyetli olsun ama Tr için çok kaliteli olsun, böyle adamlar al, level atlarsın hem mali hemde sahadaki oynanan top açısından. Eksikleri olan bir klubuz ve sahsi fikrim en cok 1 saha ici liderinin olmamasindan etkileniyor tüm takim. Gol yedikten sonra yaşadığımız kırılganlığı atarız böyle 2 oyuncun olsa en basiti. Cok zor degil aslinda bulundugumuz yerden ayaga kalkmamiz. Gereken maaş kivrakligina sahibiz çünkü.

Tudor zamanı şartlar o durumu gerektirdi biraz, başarıya olan ihtiyac vs, o yuzden cok kizamiyorum o girilen maliyetlere, kizdigim nokta tudorun sacmalamasiydi dedigim gibi, sonucta şampiyonluk ve guzel futbol da izledik, taraftar olarak fazlasini bekleyemezsin. Ha mali açıdan yapilan yanlislar da bariz tabii ki ancak acil başarı lazımken de bunu saglayamasalardı o zaman da cok farkli seyler konusabilirdik, ne bileyim niye buralara kaliteli adamlar almisken diger taraflari bos biraktiniz da 3,4 tane daha kaliteli adam almadiniz, yapmisken tam yapmadiniz vs diye en basiti. O zaman da basari gelmeyince maliyetin yuksek olacagini göremeyecektik.

Ortamız yok bizim, bir türlü sağlayamıyoruz bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt