Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.190
- 101.391
- 5.238
RedRed mi ederdin kabul mu ederdin çelişkili bir cevap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RedRed mi ederdin kabul mu ederdin çelişkili bir cevap
Transfer olmayacak okumayı birak benceGeriden geliyorum 10 sayfa ne oldugunu soylene okuyup goreyim
Basarili olmak istiyorsan zorluklara gogus germelisin yegenimBasakdan, bjkden tarihi farklar yiyen herif miydi o?
@Igor Tudor'un kurduğu kadroyla alınan 2 şampiyonluk uzerine fikir teatisi yapıyorduk bizde. Sen ne dersin bu hususta motz. O kadrodan sonra neden basarı gelmedi de gerileme surecine girdik
İşin tuhaf yanı ikiside aynı takımda
Demek bu Yuzden bana Tudor ismini verdin .Vay beeO kadronun maliyeti yüzünden başımıza gelmeyen iş kalmadı.
Burada defalarca en az 60 milyon euro zarar ettiğimizi yazdım hala övme çabaları.
Fernando, Vainquer, Diarra arasında Fernando'yu seçmeyecek olan kim olacaktı mesela merak ettim
Fransa'da önceki sezon 21 gol atan Gomis tercihi de çok zor durmuyor.
Badou ise tamamıyle saçmalıktı hem maaşı hem bonservisi, menajeri birine ittirdi diye iyi transfer olmuyor.
İnanılmaz gerçekten yav hala o kadronun acısını çekiyoruz hala da övülüyor.
O kadroda 3+1 tane adam gibi topçu vardı transferle gelen, Gomis, Fernando ve Mariano işte biraz da Feg. Ancak bu 4lünün bile inanılmaz maliyeti vardı.
şuanki durumumuz takımda bunlardan birinin olmaması aslında... ne günlerdi be. elimizdekinin kıymetini bilemiyoruz...
Forvet car hocam ben ce6, 8, forvet + yedekler ile evet. Kaleciyi transferden saymiyorum
Onu zaten AL icin basindan beridir istiyorum ama lig icin artik onemli degil. Artik ilk 5 filan yapamayizfuleli kanatta al yolumuza bakalım tesekkurler
Sevgili kardeşim kadronu gelirine göre kurarsın. 3 tane al ama 8 tane yüksek maliyetli adam alamazsın. Sonraki sene o kadrodan 4 kişi mi ne kalmıştı zaten.
Ha Tudor'u da en az eleştiren zira en çok destekleyenlerden biriyrim bizdeyken. Türkiye gibi ülkede 4+ bonus verip 5 yıllık sözleşme yapamazsın yapıyorsan o adam 5 sene aralıksız katkı vermeli ki Feg'i en çok sevenlerden birisi olarak 2. sezonunda satılmalı yazdım defalarca.
Fernands koyarsın, Mariano koyarsın, Gomis koyarsın, etrafına koyacağın adamların maaş ortalaması 1 m euro olur öyle olmalı
Mustafa hala acemi, Cagne sakat. Hic riske girmeye gerek yokForvet car hocam ben ce