Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Porto o tip bi stoper arıyodu.Semedo'yu alacaklardı haberlere göre bu Luyindama haberi doğru olabilir..Dede Luyindama-Porto diyor ne alaka lan
Bonservissiz mi? Ulan yönetim
Beğenmiyorum ama adam gol atıyor. İlginç bir dilemma.larin'i ister misiniz
larin'i ister misiniz
Etmediğini ne biliyorsun ? Sanki kulübün içindesiniz ya. Sizin kıçınızı yaya yaya pc karşısına geçip forumda pineklerden gördüğünüzü , 30 yıldır üst düzey hocalık yapmış adam görememiş , üstüne mücadele de etmemiş. Gomis'in satılma sebebi de ücretinde iyileştirme istemesiydi , Emre'nin bize gelmeden evvelki gol asist istatistiği de ortada. Belki o yüzden aldırmıştır ? Kaldı ki ben FT hatasızdır şudur budur demiyorum. O övülen hoca ve yaptırdığı transferler FT'nin hareket alanını daralttı diyorum. FT'nin Luyindama transferi yanlıştı çünkü kafasında oyuna uygun değildi misal. Sakatlanmasa 15'e falan EPL yapacaktı ama , satılması muhtemel bir yatırımdı , yıllık ücreti düşüktü.Transferler olmasaydi da ceza gelecekti. Zaten ceza gelecegi icin o kadar transfer yapildi. Cezanin sebebi Aysal donemiydi. O yaz bol bol muhabbeti de gecti. Hatta ceza gelmeden once herkes solbek mutlaka alinmali diyordu ama o Juveli elemana cok takildik.
Ayrica madem FFP varsa neden Gomis'i satip Emre'yi aldi?
Taylan'a mahkum oldu diyorsun, Arda icin Baskan ile kavga edecegine 6 numara icin etseydi ya? Irfan icin verilecek 7 milyon vardi da 6 numara icin yoktu degil mi?
Ne Tudor imiş be! Mancini, Tudor toplasan 1 yil ancak calismislardir ama sorsan bize incir agacini diken bu ikili derler.
Aceleye gerek yok renkdaş oturmuş kadromuz var kusursuz olduğumuz için fırsat transferi bekliyor yönetim ...anlaşılan bugun de bir gelişme yok
daha çok bekleriz
Gelsinlarin'i ister misiniz
Sene başı 2 milyon civarı teklifleri reddetmedik mi arkadaş. Olacak iş değilrezalet arkadaş...
milyonlarca dolar veriyoruz beş para kazanamadan satıyoruz.
larin'i ister misiniz
bu ne yunus abey
Tudor da Terim de kaynakları verimli kullanamadılar ve o yüzden şampiyonluklar ve UCL gelirlerine rağmen iki yakamız bir araya gelemiyor yıllardır. İlle ikisinden birine taraf olmak gerekmiyor yani...
Tudor' un yaptırdığı transferler içinde Fernando' yu ayrı tutarım, buraya gelmeyi nasıl kabul ettiğini anlayamamışımdır ki Sevila' ya gittikten sonra kendisi de buna dair pişmanlık ifadeleri kullanmıştı...Gomis yaşı ve kariyeri itibariyle zor olmayan bir transferdi, o zamana kadar kazanmadığı maaşla beklentilerin üzerinde verimli oldu. Daha 1 yıl sözleşmesi olmasına rağmen sergilediği tavır kabul edilemezdi...Feghouli transferi yanlış hamle idi; hazır adam lazımken, mevcut sakatlığı nedeniyle ilk sezonun tamamında düşük kapasite ile oynadı, kendi ifadesidir...Ndiaye için ederinin üzerinde bonservis verildi, Allahtan daha fazlasını veren bir enayi kulüp çıktı da FFP den yırtmaya vesile oldu...Maicon' un hantallığını görmek için bir kez izlemek yeterliydi, 7 m bonservis ödendi; direkt yanlış transfer...Belhanda alınmasın diye yırtındık burada; @Berkan Yavuz ve @Can BÜYÜK kalmış aklımda...Şimdi totalde bu transferler bütününü başarılı saymak mümkün mü?..
Terim döneminde yapılan transferler için ayrıntıları çok konuştuk. Uzatmaya gerek yok, kurduğu şu kadrodan memnun olan var mı?!..