Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama gönderilmemeli. Adamı uefaya yazdık hangi transferi kaydecez yeni gelen, stoepr yok elde. Manyak mı bunlar yav. Bir de beleşe gönderiyorlar. Stoperlerden birine bir şey olsa Alparslana kaldık. Valla bu kulüp bitmiş ölüyor.

Belhanda'yi hic sevmeyen biri olarak,o kadroya Acerbi ve solbek alsaydik ucardik.
Bence elestirme, o kadro sayesinde Terim 2 sene takim kurmak zorunda kalmadi. Keske Lucescu da kiralik yerine hazir kadro biraksaydi 😁
1. Ne kadar kaliteli oyuncular aldırdığından daha önemli kriter, F/P dır; bir sezon çok fazla para harcarsan, sonraki sezonun bütçesi düşük kalacaktır haliyle. Hikmet Karaman' ı takımın başına getirsen ve 100 milyonluk bütçe versen, seneye şampiyonluğun 1 numaralı adayı olur bu kadro (HK örnek, burada hakir görülen bir başka ortalama TD için de geçerlidir bu dediğim)...

2. 2017-18 sezonu için Terim' e laf eden çarpılır!..O şampiyonlukta başrol oyuncularından olan Nagatomo' yu transfer ettirmesi, Tudor' un yok saydığı Donk' tan kariyer performansı elde etmesi ve özgüveni sarsılan takımı toparlaması yeter...

3. Lucescu' ya hangi bütçe verilmişti de kiralık yerine hazır kadro bıraksaydı?!..''Başkan, Bülent Akın cezalı olmasaydı UCL yarı finali de yaşatırdım sana'' demişliği var adamın; Bülent çok iyi futbolcu olduğundan mı sence? O şartlarda muazzam iş çıkarmış TD, defansif futbol oynatıyor saçmalığı yüzünden kaybedildi; sonrasında harcanan on milyonlarca Euro ya rağmen ortaya konan 'hücum futbolu' malum!..

luyindamayı değil beleşe 4ten aşağı gönderen haindir

Luyindama bonservissiz gidecekse kalmalı stoper rotasyonunu neden bozalım ki bu şartlarda. Gedson ve Gomis'i alıp Babel ve Diagne'yi göndermek kafidir bana göre fazla bir beklentim yok bu dönemde.

Voleybolda da Burutay’ı yollamışlar. Bu arkadaş en iyi yerli oyuncu değil miydi? Her şubenin içinden geçiyorlar. Bizde bakıyoruz.

5A2D0E19-E862-45DC-A70E-DCFB0429A8F5.webp

Nelssona şuan 3 milyon teklif etseler verir lan bunlar. Başımızda öyle hain ve iş bilmezler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt