Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bnece bu gedson olayında gazetecilerden biri fena yerin dibine girecek !!!
Bakalım hangisi :)

İçerde oynadığımız Loko maçı ben takımı hiç beğenmedim bırak kazanmayı beraberlikten bile olabilirdik son dakikalarda deliler gibi saldirdik ama komplike bir oyun yoktu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harbiden tartismaya gerek yok o zaman .Demekki siz farkli seyler gorebiliyorsunuz.Benim icin en iyi mac en cok zevk aldigim maclardir.Icerdeki loka macida oyleydi.komplike moplike ben anlamam.ama Bu torrent dayiylada ciktigimiz butun maclsrda bi ton pozisyon verdik

Eğer ki Altaylının programına çıkıyosa boş çıkmaz başkan, Altaylıda eski tecrübeli yöneticilerden, Sürenin ricasıyla taraftarla barışsın soğusun ortalık diye Altaylı el atmış olabilir. Eğerki 1-2 transfer açıklamazsa o binadan biraz zor çıkar o başkan
Sadece transferde kurtarmaz şu an. Kemerburgaz'ın inşaatı için de açıklama yapmalı Nisan'da inşaata başlanacak gibi somut bir açıklama aynı zamanda bazı diğer projeler ve Işıtan Gün konusuda önemli.

Fatih Altayli Gedson’u soracaktir. Bir kac saat sonra son durumu ogreniriz.

BU torrent dayiyi sevmedim Bide ustune Gedson Ve Gomise Hayir derse isimiz var hem Torrrent
ile hem sevicileri ile .

Allahim sabir ver cildirmaya az kaldi. Hala ortada transfer yok, bitti denilen gedson bile gelemedi daha. Lan bu yeni ttansferler nezaman gelip de alisma surecini atlatacak, alanya icimizden gectiginde kayseri macinda görurum sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt