Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Altayli Gedson’u soracaktir. Bir kac saat sonra son durumu ogreniriz.
Kendi açıklayacak galiba yada hemen program öncesinde, 17 de yönetim toplantısı varmış yani bomboş çıkmaz oraya lime lime doğramaz zaten Altaylı, iyi bir Galatasaraylıdır, başkanlık makamına saygılıdır, yani akşam takımı rahatlatmak başkanı rahatlatmak taraftarı rahatlatmak için uğraşcaklar

Başkanı sadece transfer kurtarmaz kemerburgaz projesi , tevfik fikret basketbol salonumu ne vardı yapacağı , aslan kart projesi , mecidiyeköydeki bina ne olacak eylül ayında yabancı takım alışını söyleyecekti ocaktayız ona ne oldu bunları söylemesi gerek.
Eğer ki Altaylının programına çıkıyosa boş çıkmaz başkan, Altaylıda eski tecrübeli yöneticilerden, Sürenin ricasıyla taraftarla barışsın soğusun ortalık diye Altaylı el atmış olabilir. Eğerki 1-2 transfer açıklamazsa o binadan biraz zor çıkar o başkan

Ne anlatiyon iste.Ben Torrent tiras diyorum Hocanin oynattigi oyunun yarisini oynatamiyor oynatamaz.3te 0 yapti.Hoca gitmis zaten.Torrent gibi bi adami niye getiriyorlar. .Ligdede cok iyi maclar oynadik bu sene ama cogunu kazanamadik.ilk yaridaki Trabzon macindada fena degildik .Ftyi gonderiyorsan daha iyisini getireceksin Hocanin yanindan bile gecemeyecek adami getirmisler.Sirf Ft nefreti yuzunden Torrent harikalar yaratacakmis zaman cart curt .
Yas Semih ne anlatiyorsun? Hatay daha ilk maci. Hadi hakemi gecelim, 1 - 0 ondeyken penalti kacirmissin, 2. gol %100 bireysel hata ki yine 3 - 2 yapacak pozisyonlari bulmussun + zorlu deplasmanda Nelsson yok.
Kasimpasa macinda kotunun iyisi 2 orta sahan yok zaten forvet + kaleci bastan beridir yok ve yine one gecip bireysel hata ile yakalaniyorsun.
Ts macinda pozisyon yokken 2 tane bireysel hata ile kaybediyorsun.
10 gun once Torrent'i desteklerim diye atiyordun. Simdi de tras mras. Adam daha transfer dahi yapmamis. Siz desteklemeyin birader.

Tamam sabuncuyu silin ama kendi görüşlerimi yazdığım mesajlar bile siliniyor bazen yasakçı zihniyeti biraz abartmaya başladık sanki.

Son düzenleme:
Kendi açıklayacak galiba yada hemen program öncesinde, 17 de yönetim toplantısı varmış yani bomboş çıkmaz oraya lime lime doğramaz zaten Altaylı, iyi bir Galatasaraylıdır, başkanlık makamına saygılıdır, yani akşam takımı rahatlatmak başkanı rahatlatmak taraftarı rahatlatmak için uğraşcaklar
Fatih Altaylı başkanlık makamına saygı duyan birisi falan değildir.Rahmetli M.C'nin malum basın toplantısından sonra, başkan için"akli dengesini kaybettiğine dair rapor alması ve ihraç edilmesi gerekiyor" demişti.

Göreceğim akşam, Elmas'a da bu kadar dobra (!) konuşabilecek mi

Ne anlatiyon iste.Ben Torrent tiras diyorum Hocanin oynattigi oyunun yarisini oynatamiyor oynatamaz.3te 0 yapti.Hoca gitmis zaten.Torrent gibi bi adami niye getiriyorlar. .Ligdede cok iyi maclar oynadik bu sene ama cogunu kazanamadik.ilk yaridaki Trabzon macindada fena degildik .Ftyi gonderiyorsan daha iyisini getireceksin Hocanin yanindan bile gecemeyecek adami getirmisler.Sirf Ft nefreti yuzunden Torrent harikalar yaratacakmis zaman cart curt .

bu enkaza, tr bataklığına kim kariyerini riske edip gelir

anca cvsi boş adamı getirebilirsin

sinan bolata 700k bonservis vermişler sözde
doğruysa yapacağınız işi seveyim sizin.

Gomisin bizden gittikten sonraki gollerini izledikten sonra bu gol sevinçlerini bize yaşatmayan tüm teknik ekip ve yönetime güzel dualar yolladım.
Adam her türlü gol atmış kafa rovesata vole kaleci çalım aşırtma uzaktan yakından.

Gedson olsam ben geliyorum derim

Yeri gelmişken belirtelim , Tudor bok gibi bir hoca idi ahını almışız falan komik beyanlar bunlar. Hayatında oturup hocalık ettiği takımları üç kere izlememiş olup bozuk plak gibi Fonseca Fonseca diye kafa açanların Tudor'u hoca sanması normal. City'den Fernando'yu Sevilla'dan Mariano'yu keşfedip! 3-5 kağıt maaşla uzun süreli sözleşmelerle takıma alıp ffp cezası yedirmek çok akıllıca işti. Hiçbir konuda takıntılı olmamak lazım , komik duruma düşüyor insan. FT'nin kötü performansı Tudor'un kötü performansını aklamaz. Muhtemelen içine girdiği kaosu yönetemeyip kurduğu o kadroyla şampiyon olamayacaktı , kötü FT devraldı da şampiyon yaptı sağolsun.
Niye bu kadar uzun yazıyorsun ki her seferinde. Kısaca ‘ben cahilim’ yaz geç işte.

- Okan veya Sinan
- 6 Numara
- Gedson
- Golcü. (Son çare kimse gelmezse son gün Gomis)
- Babel yerine hızlı kanat. (Önde olduğumuz maçların son 20 dakikasında Onyekuru elimizde olsaydı fazladan bir 6 puanımız olurdu.)

Liste bu şekilde ama doğru düzgün kimseyi alamayacağız. Aslında şuna razıyım;
- Sinan
- Mangala
- Gedson
- Onyekuru
- Gomis (Diagne'yi göndermek lazım)

gedson'da sıkıntı yok bence. hoca hazır oyuncu istiyormuş haberleri falan ise tamamen kolpa. bütün anlaşmalar yapıldıktan sonra mı hocanın aklına 6 aydır oynamadığı gelmiş. geçiniz

zaten gedson harici 6 numara da alınacakmış. bu sebeple hatalı bir transfer politikası uygulanmıyor

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6,8 kaleci ve forvet lazım bu takıma..

forvet çok önemsenmiyor ama ön tarafa çok net skorer bir adam lazım..Deli gibi gol kaçırıyoruz artı son kararlardaki yanlış tercihlerden pozisyona dönüstüremediğimiz bir sürü an var.Rakibi 4'e 3 yakalayıp şut bile atamadan döndüğümüz o kadar pozisyon var ki..Bu nedenle ön tarafa skorer bir adam almak lazım.Yoksa elli tane pozisyona girip atamayız bir tane yiyip otururz yerimize yine..

- Okan veya Sinan
- 6 Numara
- Gedson
- Golcü. (Son çare kimse gelmezse son gün Gomis)
- Babel yerine hızlı kanat. (Önde olduğumuz maçların son 20 dakikasında Onyekuru elimizde olsaydı fazladan bir 6 puanımız olurdu.)

Liste bu şekilde ama doğru düzgün kimseyi alamayacağız. Aslında şuna razıyım;
- Sinan
- Mangala
- Gedson
- Onyekuru
- Gomis (Diagne'yi göndermek lazım)
Bence kanat alınmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt