- 10 Haziran 2012
- 4.101
- 1.857
- 1.273
Abdulkader Keita Alanya macına yetismez mi acaba???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis +gedson ( yada başka ortasaha)gibi görünüyor. Kaleci ne olacak onu anlamadım1 veya 2 isim diyor ahahahha şaka gibi
Onu bile yapamaz bu beceriksizlerGomis +gedson ( yada başka ortasaha)gibi görünüyor. Kaleci ne olacak onu anlamadım
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkisinin de sağlığı yerinde olursa inşallah, güzel bir rotasyonYedlin gitmiş Omar sağ bek. Kontrolleri geçmiş Omar.
İkinci yarı boey Omar ikilisi var sağ bekte.
GscimbomMobile
Kalecisiz mi. Şubat sonu Muslerayı bekliyoruz dedi kaleci almayacakGedson gomis ile kümede kalırız.
ben demiştim çalışma olsaydı,2,3 takviye ile giresun k.pasa trabzon 9 puanı cebe atıp 3te 3 ün havasıyla yükselişe geçerdik ne güzel, ama öyle bı sıkıntıları yok, gomis aşağı gedson yukarı şubat 5 ten sonra hareket olur ancakKac aydir transfer icin calisma yaptiklari yokmus. Gecmis olsun. Daha hala kimleri alabiliriz kimler takima faydali olabilir onu arastiriyorlarmis Ocak ayin sonuna geldik. Yok ya bu kulup ben bildim bileli boyle hic sasmaz bu konuda.