Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün elmas dedi ki benfica biraz zorluk çıkarıyor diye,torent istemese bunlar uğraşmazdı bu transferle,olaki istemese dahi ortada bi görüşme var ve alınmak isteniyor bunu belirtiyor burak elmas ,sadece benfica kanadında bizi ödeme anlamında sıkıştıracak bi şekilde talebi var.
Aslinda Torrent'e degil de basina soyledim

BAY kiralik + Taylan + 2 milyon civari Obinna
Dediginiz gibi iyiyse ondan hazir oyuncu var mi?

MLS maaslari her sene son dolarina kadar aciklaniyor. Adamin maasi 3,1 milyon $ brüt. Quebec'de vergi orani 52,5% o maas icin. Yani adam 1,5 milyon dolar zor kazaniyor.

Insan niye 1 dakika google'e bakmadan öyle malca mesaj atar?

Ha o parayida etmez ve gelmesini istemiyorum. O baska olay.

hem ayağı iyi hem de fiziksel olarak üstün oyuncu bulmamız çok da kolay değil.
fernando gibi şimdi iyi andığımız bir oyuncu bile hareket kabiliyetini yitirmişti belli ölçüde.
arkaya bir oyuncu gelecek ve her şeyi çözecek mantığı ile düşünmek doğru olmaz bence

orta sahayı bütün olarak elden geçirmemiz lazım.
kesici bir defansif orta sahanın önünde bir tane top dağıtabilen, bir tane de sahanın iki tarafında hareketli oynamaya müsait fiziksel özellikte oyuncu ile bir şeyler yakalayabiliriz.

kesicimiz yok. birinin gelmesi şart. wanyama'nın sol halini bilmediğim için bir şey diyemiyorum.
gelmesi halinde gedson merkezdeki oyun aklı olacak adamın partneri olabilir. merkez oyuncularında çok bulunmayan atletizmi, savunma yardımı onu özel kılıyor.
peki cicaldau top dağıtan, oyunu yönlendiren oyuncu olabilir mi ? hiç umudum yok. çok kaçak oynuyor. bence o da değişmeli ama şartlar el vermiyor.

Yaz döneminin aynısını yaşayacağız gibi geliyor....

29 Şubat'a kadar AVL için 3 oyuncu değişikliği bildirebilinor sonra 8 Şubat a kadar lig için işler...

AVL için heralde haftasonuna kadar somut işler çıkması lazım ortaya.

Of takımın kemiği şöyle kursak ya.....

Muslera - Caceres - Perotti- Wanyama - Jannsen

Of takımın kemiği şöyle kursak ya.....

Muslera - Caceres - Perotti- Wanyama - Jannsen
caceresin durumunu bilmiyorum da diğer 3 ü hastaneden izleyerek veya tribünde bolca maçlarımıza destek verirler seyirciye ihtiyacımız yok başaksehir'e iletelim bunu renktaş.

Sıkıntı dediği buydu herhalde. Belliydi ayrıca. Tok alıcı gibi değil de yazdan beri kitlenip kaldığımız için aç alıcı olduk, sonuç da bu. Gedson'u çok seviyorum, gelmesini de istiyorum ama transfer politikamızın şu " dünyada o mevki için bir tek o oyuncu varmışcasına odaklanmamızı da" eleştiriyorum. Bu kasa zorluğu yaratan bir sorun. Hep yapıyoruz, maslesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt