- 1 Mayıs 2018
- 57.265
- 48.066
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biglia ne zaman stoper oynadı?Bi biglia daha bulabilir miyiz. Söyledigi tanıma en fazla uyan herif bu gibi.
Çocukta nasıl şans varmış anlamadım ki.Tam alacağız başkanları hapse mi girmedi kardan dolayı uçaklar mı kalkmadıİşte sıkıntı dedikleri buydu sanırım.
Bugün uzatmış, orayı da halletmişlerse gelir herhalde. Olumsuz hava koşulları da şansımıza eklendi. Bugün nasıl bilmiyorum... İnşallah yetişir. :/
Geri mi dönmüş güvenilir miydi bu?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çocukta nasıl şans varmış anlamadım ki.Tam alacağız başkanları hapse mi girmedi kardan dolayı uçaklar mı kalkmadıson güne kadar bekleyeceğiz bakalım...
Gitti gidiyor luyindama hala idmanda![]()
Renato Tapia keşke olsa çok sağlam oyuncu çelik gibiBu tabire uyan ve adı daha önce bizimle çıkan o yüzden belki listede olabilecek oyuncular Renato Tapia, İbrahim Sisokko, Jaka Bijol, Atakan Karazor, Florian Grillitsch, Krychowiak, Danilo Barbosa
bizimkileri sakatlıyorşu adamı koyup üçlü oynayalım ne olacak
O adam stoper oynayamıyor en azından Transfermarkt verilerine göre.o tarife uyan Aliou Dieng var
İyi bir hareket olur luyindama da gidecek yeri geldiğinde mecbur kalınca 3 lu çıkabiliriz yada stoperi yedekler Alpaslani hic beğenmemiş hoca belli kiBu ne lan?