Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Max. 3m edecek topçuya 7 vermemiz onu kötü yapmiyor, lakin o paraya level atlatan biri alinmaliydi. Orta sahada Fernando/Josef/Melo tarzinda bir cengaver lazim
Oyuncu kötü değil, zaten alırken muhtemelen geliştirir 10 15 e gazlarız diye düşündüler ama olmadı şu anlık. Sadece Cica özelinde de değil kim olursa olsun gelişimine hiç katkıda bulunamıyoruz çok çabuk harcıyoruz. Çok nadirdir bir oyuncudan düzgün para kazandığımız. Hep yanlış ata oynadığımızı sanmıyorum, iyi oyuncular da geliyor ama bi şekilde elimizden zararına çıkarılacak duruma geliyor. Oyuncu seçiminden daha ciddi soru işaretleri var çözmemiz gereken. Örneğin Beka Beka bizde olsa 6 ayda 20 milyonluk oyuncu olur muydu? Sanmam. Ayrıca gelişen oyuncuyu da top seviyede satmak gerekir. Açgözlülük yapmak zarar veriyor. Marcaoyla ilgili 3 yıldır 20 30 milyonluk hayaller kuruluyor. Ama öyle bir şey olmayacak. 10-12 rakamları görüldüğü an verilmesi gerek. Malın değeri piyasada bulduğu fiyat kadardır. Zamanında elinden çıkarmazsan herkes çöpe dönecektir sonunda

Screenshot_20220126-142530_Chrome.webp

Nexus kolpacimiydi? Onlara göre Crystal Palace'den Kouyateyi istiyoruz. Ön Libero ve Stoperlik yapabilecek adam diye hatirliyorum onu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncu kötü değil, zaten alırken muhtemelen geliştirir 10 15 e gazlarız diye düşündüler ama olmadı şu anlık. Sadece Cica özelinde de değil kim olursa olsun gelişimine hiç katkıda bulunamıyoruz çok çabuk harcıyoruz. Çok nadirdir bir oyuncudan düzgün para kazandığımız. Hep yanlış ata oynadığımızı sanmıyorum, iyi oyuncular da geliyor ama bi şekilde elimizden zararına çıkarılacak duruma geliyor. Oyuncu seçiminden daha ciddi soru işaretleri var çözmemiz gereken. Örneğin Beka Beka bizde olsa 6 ayda 20 milyonluk oyuncu olur muydu? Sanmam. Ayrıca gelişen oyuncuyu da top seviyede satmak gerekir. Açgözlülük yapmak zarar veriyor. Marcaoyla ilgili 3 yıldır 20 30 milyonluk hayaller kuruluyor. Ama öyle bir şey olmayacak. 10-12 rakamları görüldüğü an verilmesi gerek. Malın değeri piyasada bulduğu fiyat kadardır. Zamanında elinden çıkarmazsan herkes çöpe dönecektir sonunda

Maalesef çok istikrarsiz oldugumuzdan kaynaklaniyor bu, ara sira Kerem Marcao gibiler cikiyor onlarin durumu da inisli cikisli. Bir kere sil bastan yapip saglam kadro kurmak gerekiyor bunun icin de dogru duzgun yoneticiler, hoca vs. var mi, orasi da muamma.

Acaba bonservis icin ne kadar harcayacaklar onu sormak gerek. Ben 5 milyon euroyu gecmez diyorum totalde.

Biz de Cicaldou'yu 7 milyona aldık. Avrupa Liginde gayet başarılı oldu. Tüm maçlarımızda da 11 çıkıyor. Ama 7 ye geri alsalar hemen salarız gibi şu an. Bu işte bir terslik var.

Kral videolarında cicaldou icin hagi kitlemesi demeye getiriyor bazi yorumlarinda. Haginin kulubunden cikmaymis ztn.

Kral videolarında cicaldou icin hagi kitlemesi demeye getiriyor bazi yorumlarinda. Haginin kulubunden cikmaymis ztn.
Cica iyi olduğu dönemde de söylemiş mi bunları , Hagi gibi adamı böyle itham etmek ayıptır yav Kral da olsa yapan ayıptır yani. Üzücü.

yine mi kouyate yaw. adam bulamıyolar aynı şeyi sallayıp duruyolar.

Sene sonu iyi bir hoca bulmamız lazım bu torrent 10 senede kalsa bir halt olmaz yabancı olacaksa disiplinli alman tarzı biri olmalı ama bence bizim lig için tartışmaya bile gerek yok yerli hoca gerekli şampiyonluk için

La liga da orta sıra takımı bile vermezler bu adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt