Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1,5 + 7,5 zorunlu opsiyon Gedson icin bence fazla para. Gercekci olursak, adamin son 2 senede belki 10 dan biraz fazla iyi maci var ve onlarin hepsi herhalde bizde yapti. Yani o rakami düsük olarak görünülse, simdiye kadar onu baska birisi o rakama kapardi.

Bence kiralik bedeli ile beraber 7 milyondan fazla verilmemeli. Biz simdi alamazsak, yazina kadar 500 dakika zor oynar ve degeri iyice düser. 2025e kadar sözlesmesini uzatsa bile o degerini yükseltmez.
Bankalar birliği anlaşmasından dolayı zaten zorunlu opsiyon koyamıyorsun.

dransfer bonbalarını patlatma vakti geldi
1643220865945.webp

İlk cümlenden bi şey anlamadım küfürse düzelt onu. Ne olmuş dün geldiysem? Burada uzun süreli olanlar da var ama senin gibi değiller
Beni surekli alintilama Sanane lan Galatasaray formundayim istedigim Kadr Fatih Terimi Severim Sanki Fb forumu burasi .Milleti Ft biatci diye ayirmayin.Kac senedir bu forumdayim beni yargilamak sana kalmadi.

Bu gedson sevdasini anlamiyom. Adam hiç bişey yapmadi geçen sezon, ligde golü bile yok, daha gedson gelsin diyonuz. Bize daha faydali bir oyuncu lazim, gedsonda en az yedegi olur o oyuncunun

17 sene once Turkiye'den ayrildim. Ataturk tablolari yerine Erdogan tablolari mi kullaniliyor?
Çok sular aktı renkdaş o köprünün altından.
Bu ülke biraktiğin ülke değil artık.
Bu ülke yalakaligin, yanciligin ülkesi artık.
Bu ülke kpss 1.lerinin atanamadigi, hayvanat bahçesi müdürünün tubitaka atandığı liyakat abidesi bi ülke.
Bu ülke ticaret bakanının ticaret bakanlığına mal sattığı bi ülke.
Bu ülke bakara makara diyen rüşvetçi bakanına mecliste soruşturma izni vermeyip başka ülkeye büyük elçi yapan dincilerin! ulkesi. Bu ulke bi kereden bisey olmaz deyip çocuklara tecavüz edebildigin bi ülke.
Bu ülke atm memurlarının, pudra sekercilerin ülkesi, oğlu peynir işi yapanların, venezuelaya torba dolusu maske götürenlerin, nerde mafyatik, suçlu, hırsız kaçakçı varsa onlarla fotoğrafı olan bakanların ülkesi.
Bu ülke ne istedilerse verilenlerin terör saçtığı, onlarca sivil cani tanklarla ezerek öldürdüğü ülke.
Bu ülke kıyı köşe köyü bırak şehirlerde bile onlarca aç açıkta vatandaşı varken, çocuğunu sac kurutma makinasıyla ısıtmak zorunda kalan, umutsuzluga caresizlige kapilip intihar eden anaları varken, gidip suriyelilere 40 milyar dolar para harcayanların ülkesi.
Allah belami versin sabah kadar yazarım ama bu ülke artık o ülke değil renkdaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt