- 1 Haziran 2015
- 27.496
- 19.078
- 2.148
sn başkanımız duayen gazeteci erto ile görüşmüş ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede var saygısızlık?
dransfer bonbalarını patlatma vakti geldi
Fatih Terim.Dedigim gibi dun geldin foruma benim Galatasraayliligimi sorgulamak senin gibi comezlere kalmadiSenin hocan ismail kartal herhalde
31 0cak, Türkiye'de 8 Şubat.avrupa icin dransfer dahtasi ne zaman kapaniyor
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kafayi siyirmak hakaret degil mi olum saka misin sen?Ha mal demissin Ha Gerizekali ayni seyAferin, ama hicbir türlü hakaret icermeyen mesaji gereksiz raporlamaktan ceza alırsın umarim![]()
Ben senin GSliligini nerede sorguladim kardes sizofren misin nesin kafanda kurup olay yaratip yaziyosunFatih Terim.Dedigim gibi dun geldin foruma benim Galatasraayliligimi sorgulamak senin gibi comezlere kalmadi
Abart aga abart ceza aldırtmaya çalışıyorsan boşuna uğraşma ben senin gibi değilimKafayi siyirmak hakaret degil mi olum saka misin sen?Ha mal demissin Ha Gerizekali ayni sey
Berbatmostafa nasıldı
Simdide sizofren diyo oglum sana kufur etsem gene cezayi ben yiyecem .Bak isine ...Ben senin GSliligini nerede sorguladim kardes sizofren misin nesin kafanda kurup olay yaratip yaziyosun