- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
geçen verdik yetkiyi yaprak kımıldamadıVasfi'ye ver yetkiyi gör etkiyi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen verdik yetkiyi yaprak kımıldamadıVasfi'ye ver yetkiyi gör etkiyi![]()
Arada olurgeçen verdik yetkiyi yaprak kımıldamadı
Adam profesyonel ve ederinin bu oldugunu dusunuyor. Kontrat verip vermemek bize kalmis. Kimse o parayi vermezse zaten fiyatini dusurecek mecburen. Galatasaray’i sevdiginden gelmiyor buraya.ne paragöz birisi bu gomis ya
Kiralık olması sebebiyle Diawara tercihim. Bonservisli transfer istemiyorum.
Niye acaba guilavogui ister bizim arkadas, bitik sakat mi seviyor acabaBenim Racic olurdu önerildiği haberi gerçekse hem maaşı uygun olur. Hem opsiyon koydurabilirsin ve alabilirsin ama Torrent'in isteğine en çok uyan Joshua sanırım.
Ben son halini bilmiyorum. Benim hatırladığım Joshua pas kalitesi ve defans kalitesi gayet iyi bir oyuncuydu. Pozisyon bilgisi yüksek maç içinde defansı 3'leyebilecek biriydi. KEndi hatırladığım özelliklere göre yorum yaptım.Niye acaba guilavogui ister bizim arkadas, bitik sakat mi seviyor acaba
Lesin lesiBu herif kimdir necidir iyi mi kotu mu berbat mı
Okan Beltek'te mavi tik var diye 1-2 kere bende paylaşmıştım ama araştırınca adam Turkuvaz medya çalışanıymış. Zaten doğru haberi yok. Ayrıca Galatasaray'lı ve Obra'ya ayranı fırlatan kişiymiş. Hahahaha. Bu ara hem Fotomaç hem de Fotospor'da kolpalar yazan isimler mavi tik alıp haber paylaşıyor. Dikkat etmek lazım. Bu arada Racic'te kötü durumdaydı. Çok faydası olacağını sanmıyorum.Benim Racic olurdu önerildiği haberi gerçekse hem maaşı uygun olur. Hem opsiyon koydurabilirsin ve alabilirsin ama Torrent'in isteğine en çok uyan Joshua sanırım.