Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim için öyle de orada da yerel rekabet var. Bizde mesela zamanında trabzona yapmıştık adamalar bize düşman olmuştu ayni mesela. Daha gecen sene cheisa'yi aldilar ellerinden simdide vlahovic.
vallahi bilemem de biz trabzon oyuncu basi 15 milyon versek her sene gelin alin diye yalvarirlar. :D

Sonra birde bu futbol yetiştirip para kazanma üzerine kurulu bir sistem, bayern gibi beleşe çökseler taraftar olay çıkarsın okey ama herifler ciddi paralar veriyorlar.

bu diawara 15 maç kaçırmış her sene bu senede çok çok az oynamış sakatlanmasa bari bi daha

Bu gözler Mustafa Sarp'lar, Barusso'lar, Cris'ler, İnamoto'lar, Marek Heinz'lar, Leo Franco'lar, Pino'lar ve daha nicelerinin geldiği transfer dönemlerini gördü ama bu kadar rezalet yönetilen bi dönemi görmedi.

Teşekkürler başkanım kalpkalpkalp

Adam tutturmuş Galatasaray'ın geleceği için para harcayamam diye ne geleceği arkadaş küme mi düşelim yani bırak gelecegi melecegi görmüyor musun takımın halini yap transferi daha fazla saçmalama hayret birsey yani

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizi bitirme projesi olduğuna inanmaya başladım , siyasi organizeye dahil bı başkan sanırım

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 ve 8 dışındaki her transfer haberi bana göre öncelik değil

marcao denen herif mac mi satiyor acaba bunu dusunmeye basladim. Varsa bir sikinti gonderin gitsin yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt