Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.589
- 48.052
- 4.933
3 tane atarız diye heveslenmiştim.ts maçında kaç yeriz diye heveslenmiştin
Zoruna gitti sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 tane atarız diye heveslenmiştim.ts maçında kaç yeriz diye heveslenmiştin
sanmam biraz kendine çeki düzen ver derim o zaman3 tane atarız diye heveslenmiştim.
Zoruna gitti sanırım.
Anlasma tamam diyo google cevirme ah kap gelsede rahatlasak birazNe zaman geleceği bilgisi yok. Haber bekliyormuş.
Ne alaka yasanmam biraz kendine çeki düzen ver derim o zaman
1.000 EUR veriyim sus der topçular reyiz.Bu saatten sonra bu takımın tek bir kurtuluş yolu var. Bunu yapmazsak ciddi ciddi küme düşeriz. Acilen tüm oyuncuları toplayıp bunu açıklamamız lazım. İyi dinleyin beni:
Derhal ödül ve ceza sistemi gelmeli. Galibiyete, beraberliğe ve mağlubiyete göre tüm oyunculara verilecek ödül ve ceza sisteminin tüm detayları bütün oyunculara açıkça anlatılmalı. Bir maçın sonucuna göre 3 senaryo var:
1. Takım galip gelmişse oynayan oynamayan kim varsa tüm oyunculara 1.000'er Euro prim verilmeli.
2. Takım berabere kalmışsa hatali gol yiyen kaleciye mesela 1.000 Euro ceza, penaltı kaciran Mohammed'e 1.000 Euro ceza ama uzaktan müthiş gol atan kereme 1.000 Euro ödül verilmeli.
3. Takım yenilmisse oynayan oynamayan tüm oyunculara 1.000'er Euro ceza verilmeli.
Bu sistem gelmezse küme düşeriz. Gelirse takımı sabote eden oyuncuları takım kendi icerisinde dışlar zaten.
Tek kurtuluş yolumuz bu.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
trabzon maçı performansı belliNe alaka ya
geçmişteki maçlarda dahil edilirse kabul , tüm oyuncular 1er 2şer milyon borçlu olur kulübeBu saatten sonra bu takımın tek bir kurtuluş yolu var. Bunu yapmazsak ciddi ciddi küme düşeriz. Acilen tüm oyuncuları toplayıp bunu açıklamamız lazım. İyi dinleyin beni:
Derhal ödül ve ceza sistemi gelmeli. Galibiyete, beraberliğe ve mağlubiyete göre tüm oyunculara verilecek ödül ve ceza sisteminin tüm detayları bütün oyunculara açıkça anlatılmalı. Bir maçın sonucuna göre 3 senaryo var:
1. Takım galip gelmişse oynayan oynamayan kim varsa tüm oyunculara 1.000'er Euro prim verilmeli.
2. Takım berabere kalmışsa hatali gol yiyen kaleciye mesela 1.000 Euro ceza, penaltı kaciran Mohammed'e 1.000 Euro ceza ama uzaktan müthiş gol atan kereme 1.000 Euro ödül verilmeli.
3. Takım yenilmisse oynayan oynamayan tüm oyunculara 1.000'er Euro ceza verilmeli.
Bu sistem gelmezse küme düşeriz. Gelirse takımı sabote eden oyuncuları takım kendi icerisinde dışlar zaten.
Tek kurtuluş yolumuz bu.
10.000 eur yapalım o zaman kaç oyuncu var 20 oyuncudan 200.000 EUR ediyor bir maçta iyi para1.000 EUR veriyim sus der topçular reyiz.
sen kimsin ünal aysal mı tavırlara bakBu saatten sonra bu takımın tek bir kurtuluş yolu var. Bunu yapmazsak ciddi ciddi küme düşeriz. Acilen tüm oyuncuları toplayıp bunu açıklamamız lazım. İyi dinleyin beni:
Tek kurtuluş yolumuz bu.
Mağlup oldu diye kimseye ceza veremezsin yahu. Bir sabotaj olduğunu düşünüyorsan anca öyle verirsin.Bu saatten sonra bu takımın tek bir kurtuluş yolu var. Bunu yapmazsak ciddi ciddi küme düşeriz. Acilen tüm oyuncuları toplayıp bunu açıklamamız lazım. İyi dinleyin beni:
Tek kurtuluş yolumuz bu.
Maaşlarından keseriz eksik öderiz itiraz edemezler sıkıyorsa gitsinler FIFA'ya vasifsizlar bilerek satıyorlar takımı yenseler de yenilseler de aynı parayı alıyorlar nasılsa değil mi küme düşse de takım paralarını alacaklar amageçmişteki maçlarda dahil edilirse kabul , tüm oyuncular 1er 2şer milyon borçlu olur kulübe
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onunda sanırım yasal olarak bir sınırı var tam bilmiyorum ama belli bir rakamı geçemiyorsun. Para cezasından ziyade psikolojik destek vermek lazım bazı oyuncularımız bizler kadar Galatasaraylı. Birde birkaç oyuncuyu kadro dışı bırakmak lazım.10.000 eur yapalım o zaman kaç oyuncu var 20 oyuncudan 200.000 EUR ediyor bir maçta iyi para
Kadir bile böyle diyorsa... Geçen yönetimi koruyordu