Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB anlaşması tam neleri kapsıyor ?
Hepsi belli mi...FFP belası gibi bir sistem mi?Bence direkt amaç kulübü pazarlamak.
Katarlılara herhalde. Üç İstanbul kulübüne bakın bir. Bana aynı sezonda bunlar çok da normal gelmiyor. Ve ekonomik durumlar da ortada. Yoksa bu BB silinen vergi intikamlarí mı? Önce kaşıkla verdiler, şimdi kepçeyle alıyorlar. Ben hiç masum bakamıyorum bunlara. Bizimle daha çok uğraşma sebepleri belki de dernekler. Mal mülkler. Tam bilen birileri aydınlatabilir. Satışı zor olan kulüp olabiliriz bu anlamda. Bir de geçen BE, ben sadece açıklamaları okudum dinlemedim. Düşmeyeceğiz, demişti. Dün dış basın kaynaklı bir sitenin puanlaması falan düştü. Geçen sene de tutturdular galiba. Tabii ki istatistik vs ama iddiaların, borsaların,coinlerin döndüğü yerde ben hiçbir şeye masum bakamıyorum. Çünkü şu an sen, ben bu kadar emin değiliz. Anlayabiliyorumdur. Tek güvencemiz eminim şudur, büyük kulüp olmamız ve kimsenin buna maçası, şu ekonomik şart da yemez. Olmasan yayın gelirini sil, ligin kalitesini düş, ekonomik getirisini unut, seçim öncesi riske girmiyorum. Ortalık dahi karışır, öyle diyeyim. Çünkü şikeler bile aklandı bu ülkede! Ama benim için özür dileyerek diyorum hepsi mide bulandırıcı. Biz niye bu oyunda bir piyonuz. Ömrümce bu seneyi, bize bu yapanları unutmayacağım. Kara lekeli bir sezon gibi anacağım. Kırgınım, kızgınım. Galatasarayıma yapılan bu şeyleri, yapılan küçük hesapların kurbanı olmasını sindiremiyorum. Büyük ahım var!
BB antlaşması FFP'den daha beter FFP'de satabilen yetenekli yönetim her şekilde bütçe oluşturabiliyor ama BB'de durum baya farklı işliyor ödeme zamanı geldiğinde ödeyemezsen önce senin tüm gelirlerine el koymaya başlıyor bonservisle oyuncu satıyorsan %60-70'ini alıyor borcu karşılamıyorsa hepsini alıyor, oyuncu sözleşmelerine dahi karışma hakkında sahip oluyor, yayın gelirlerinden gelen parayı alıyor, stad gelirlerinden gelen parayı alıyor ta ki ödeme miktarı gerçekleşene kadar ne var ne yok alıyor. Bu sene başında yapılanma bu yüzden önemliydi ama gördük ki çok yanlış yapılmış seneye yazın bonservise 3 büyükler harcama yapamayacak hale gelecekler Trabzon bile şampiyon olduğunu bildiği halde şimdiden ilk ödeme gelmeden transferleri bitiriyorlar geleceği kuruyorlar. Bu saatten sonra bu kulüp toparlanmaz tek şansımız devre arasıydı onu da kullanamıyoruz. Daha ilk ödemeyi sene sonunda yapacağız asıl olay sonra ki senelerde başlıyor şartlar çok ağır eğer başka bir çözüm olmazsa muhtemelen 3 büyük takım uzun süre başarılı olamaz.

trabzon maçı performansı belli
tuzlayı baz alarak avrupada 10 yersin diyorsun
bunlarda tutar bulamadım tuna köse
Yav başındaki hoca maçı bırakmış lanet ederek soyunma odasına gitmiş. Kartopu büyüyerek gidiyor 2 ay sonraki maçta 2 ay sonra sözleşmedi bitecek olan babel-feghouli-arda oynayacak. Sen zannediyor musun o grup maçlarındaki tank gibi takım olacak. Tamemen başarılı oyundan bağımsız bir oyun olacak. Takım zaten gol yemeyi engelleme gibi bir niyet yok.
Zaman geçtikçe iyi olmaz bu daha da kötü duruma gider.
Trabzon maçının içine bile isteye sıçan herifi hala takımda tutarsan ilk olarak zaten kimse artık sallamaz, paramı alır yürürüm kafasıne gelir yazın da yoluma bakarım derler. Ligin sonu yaklaştıkça daha beter durumlar yaşanır.

Az güçlü takım gelsin bak bakalım ilk maç dk 60'da 6-0 oluyor mu olmuyor mu. İşin şaka kısmı kalmadı.

Yav başındaki hoca maçı bırakmış lanet ederek soyunma odasına gitmiş. Kartopu büyüyerek gidiyor 2 ay sonraki maçta 2 ay sonra sözleşmedi bitecek olan babel-feghouli-arda oynayacak. Sen zannediyor musun o grup maçlarındaki tank gibi takım olacak. Tamemen başarılı oyundan bağımsız bir oyun olacak. Takım zaten gol yemeyi engelleme gibi bir niyet yok.
Zaman geçtikçe iyi olmaz bu daha da kötü duruma gider.
Trabzon maçının içine bile isteye sıçan herifi hala takımda tutarsan ilk olarak zaten kimse artık sallamaz, paramı alır yürürüm kafasıne gelir yazın da yoluma bakarım derler. Ligin sonu yaklaştıkça daha beter durumlar yaşanır.

Az güçlü takım gelsin bak bakalım ilk maç dk 60'da 6-0 oluyor mu olmuyor mu. İşin şaka kısmı kalmadı.
kurulan kadro kimlerin eseri olduğu belli.
takımdaki eksiklikler belli
eksiklikler kapanmazsa düşme ihtimali artacağı belli
az güçlü takım olsa 6-0 olmaz çünkü zaten topa hükmetme oyunu oynamıcaksın nihayetinde
sevgiler

Dünya üzerinde 35 milyon Galatasaraylı varsa 34 milyon 999 bin tanesi Elmas denen zattan nefret eder hale geldi. Ulan daha neyi bekliyorsun transfer için

Yılmaz Vural şimdi değilse ne zaman ?
hazır potaya girmişken , işi tamamlayacak adam
images.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BB antlaşması FFP'den daha beter FFP'de satabilen yetenekli yönetim her şekilde bütçe oluşturabiliyor ama BB'de durum baya farklı işliyor ödeme zamanı geldiğinde ödeyemezsen önce senin tüm gelirlerine el koymaya başlıyor bonservisle oyuncu satıyorsan %60-70'ini alıyor borcu karşılamıyorsa hepsini alıyor, oyuncu sözleşmelerine dahi karışma hakkında sahip oluyor, yayın gelirlerinden gelen parayı alıyor, stad gelirlerinden gelen parayı alıyor ta ki ödeme miktarı gerçekleşene kadar ne var ne yok alıyor. Bu sene başında yapılanma bu yüzden önemliydi ama gördük ki çok yanlış yapılmış seneye yazın bonservise 3 büyükler harcama yapamayacak hale gelecekler Trabzon bile şampiyon olduğunu bildiği halde şimdiden ilk ödeme gelmeden transferleri bitiriyorlar geleceği kuruyorlar. Bu saatten sonra bu kulüp toparlanmaz tek şansımız devre arasıydı onu da kullanamıyoruz. Daha ilk ödemeyi sene sonunda yapacağız asıl olay sonra ki senelerde başlıyor şartlar çok ağır eğer başka bir çözüm olmazsa muhtemelen 3 büyük takım uzun süre başarılı olamaz.

Teşekkür ederim. Bunun yapılmasının sebebi açık gibi satılmaları zaten. Bu üç kulüp çökerse hele başta biz futbol denilen bir şey kalmaz ortada. TS bugün bunları yapıyorsa bizlerin payı büyük. Yabancı yerli sınırı derken şimdi bir de bu. Bu BBA ile anlaşma içerikleri de zaten basına yansımadı. Zaten satılacak başka ne kaldı ki! Yayın da zaten onların elinde. İyi niyetli bakamıyordum. Şu okuduklarımdan sonra daha çok. Asıl proje BE'nin kendisi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt