Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki arada Torrent’te istifayı basıp gideyim demişte olabilir. Ben olsam derim yani Allah golaylık versin ben gidiyom derim

Bu takımı burada belki idare edecek olanlar vardır ama şahsım adına ben bile almam.
Öyle kötü ve sorunsuzlar ki. Yüz tane adam gelip gitse yine bir şey olmaz. 2010'u arayacağım pek aklıma gelmezdi. Öyle diyeyim. Orada bir fb maçı oynadık. Hatim indiriyordu adamlar. En azından hırs vardı. Önemsenen maçlar vardı. Bu takımda o bile yok.

Transfer lazım aloooo

Ulan boşa mı yırtınıyoruz 3 gün kaldı lan

Okan Buruk için hala geç değil, Torrent eğer Alanya maçından 3 puanla çıkamazsa Okan Buruk hamlesi derhal yapılmalı. Avrupa maçları şu bu derken ligde çok kötü bir konuma doğru gidebiliriz.
Ne Okan Burukmuş arkadaş iyi ki pandemide boş stadlarda bir kere takimin iyi top oynadı, bu hoca seçen paşalar top oynayacak diye Galatasaray vasat topçuları yüzünden okan burukla mi uğraşacak?

Top oynamayani cek kdro dışına al 3 tane topçu işine bak, Okan ne ara kurtarıcı oldu

Birde bunun arazi için akıl danışmanı dursun. Hani florya ve borç sıfırlanması diye hayal edenlr için söylüyorum. En fazla dursun modeli çıkar karşımıza borçlar sıfırlanacak proje olacak ne zaman 5 sene sonra. 5 seneye de borçlar 10 milyar olur 2 milyar alır 8 milyarlık nur topu gibi borcumuz olur. Yani bu sefer de bb'nin faizleri için florya gider giderse.

Takım rezil halde , Başkan Ertem denen sıvacıyla şov peşinde.

Birde bunun arazi için akıl danışmanı dursun. Hani florya ve borç sıfırlanması diye hayal edenlr için söylüyorum. En fazla dursun modeli çıkar karşımıza borçlar sıfırlanacak proje olacak ne zaman 5 sene sonra. 5 seneye de borçlar 10 milyar olur 2 milyar alır 8 milyarlık nur topu gibi borcumuz olur. Yani bu sefer de bb'nin faizleri için florya gider giderse.
Mecidiyeköyden geçerken otel diye yaptığı binayı görüp kahroluyorum.

Tepki çekmek istemem ama 6 8 yeterli şu an bence. Yaza da oyuncular gidince solbakken falan olur

Pas oyunu olamaz deyip Okan Buruk diyenler var Okan'da pas oyunu oynatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt