Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla orta sahada bariz 2 tane eksik varken kaleci öncelik değil bence özelliklede yabancı.

Fenerde Altay-Berke sakattı 18 yaşında kaleciyle maça çıkıp kazandılar. Fatih 4-5 maç götürecek tecrübede. Orta saha ve forvet şu an çok çok önemli
bunlar musleranın performansından da memnun değiller artık belliki. çok tehlikeli bi durum çünkü kaleci almayalım desen muslera bi baktın dönemedi veya tam iyileşemedi, ozaman kesin küme düşeriz. bence her ihtimale karşı mutlaka kaleci alınmalı. yerli olsaydı daha iyi olurdu ama.

Bürkiye harcayacagin parayi OS kullanin beceriksizler. Kiralik olarak yollayin iste Aytac veya Ogulcan ve Fatihi Giresuna. Okanin senelik maasi, Bürkinin aylik maasi etmiyor.
Maaşının 500 bin €‘sunu karşılayacağımız yönünde haberler gördüm renktaş.

ergenlik ile online meet platformları arasında nasıl bil ilişki kurdun reyiz anlat bilelim
Bizimkilerin meetinginde genelde twitterda gündem olabilecek boş işler vuku buluyor ondan dedim. Çıksın adam gibi konuşsun bunlar olacak bunlar yapılacak diye 1 kere konuş adam gibi konuş

Eğer orta sahaya Gedson'dan başka transfer olmazsa içimden bir ses Emre yanına 6 olarak devşirilir diyor. 🤷

Burak Elmas: Roman Bürki için oyuncu tarafı ile anlaştık. Kulübü ile görüştüğümüz detaylar var. Gedson konusunu gördükten sonra imzalar atılmadan hiçbir transfer için %100 bitti demem.

Luyindam kiralik, cagne gecici fesih
Burki, guilaouvgli, gomis in

Gedson icin de birini gönderecez artik

Tabi bunlarin belki 1i veya 2si olur en fazla

Tabi canım o 4 maçta Çipe panter kesilirdi zaten

Hepimiz Muslera gelecek diyoruz da bir de bunun nasıl gelecek kısmı var o önemli ya Muslera çok kötü dönerse ya bir daha sakatlanırsa. Ha ben yabancı isime gitmek yerine Okan Koçuk'u geri alırdım. Verirdim Fatih Öztürk+ Oğulcan'ı(kiralık) alırdım.

1 aydır kaleci almadılar Muslera döneceği zaman yabancı kaleci alıyorlar. 1 yıldır uğraştığımız Gedson da Benfica tamam şimdide bizimkıler istemiyor. Özellikle son 1 aydır mantıklı olumlu hiç birşey olmuyor. Burak Elmas gidene kadar en iyisi takip etmemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt