Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.173
- 101.381
- 5.238
Govaloteysme iyi topçu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Govaloteysme iyi topçu

Bir dusunelim. Baska mac yoksa olabilir.Yarın Portekiz Kupa Finali maçı var.Konusunu açıp Sporting Lizbon'u destekleyelim derim abi sen ne dersin![]()
zamanında sigdursunu da o sebeple aldık tutmadı. yanlış bi stratejiAdı burki diye almıyodur inş
çapraz bağ koptuğu zaman seve seve ameliyat olursun renktaşBu adam cok sakatlaniyor, ama capraz bagsi koptugunda ameliyat olmadan 3,5 ay icinde dönmüstü. Tuhaf herif.
Abi çipe'yi tartışmayalım, bunu tartışmak bile sana bana hakaret. Herhangi biri bunun kadar durur kalede, değişen birşey olmaz.Bizim çöpe hakkaten henderson. 30 metreden yanından top geçiyor hareket edemiyor. kotu kaleciler gordum bunun gibisini görmedim.
Kalenin içine orta yapıyorlar bu mal ona bile cikmiyor.
Tek maç ve tarafsız stat şeklinde gösteriyo abi..Bir dusunelim. Baska mac yoksa olabilir.
direkten bile daha fazla dönüyor top , çipe varken, kütük koysak arada çarpıp dönerAbi çipe'yi tartışmayalım, bunu tartışmak bile sana bana hakaret. Herhangi biri bunun kadar durur kalede, değişen birşey olmaz.
futbolcumuza hakaret etmeyelimBizim çöpe hakkaten henderson. 30 metreden yanından top geçiyor hareket edemiyor. kotu kaleciler gordum bunun gibisini görmedim.
Kalenin içine orta yapıyorlar bu mal ona bile cikmiyor.
Olabiliyosa benden istediğin kadar mesajı alabilirsin kardoAcilen Şef Gümüş Kıvrım olmam lazım
O olmamisti. Haberler vardi o dönemçapraz bağ koptuğu zaman seve seve ameliyat olursun renktaş
Benfica forumunu basalım mı toplanıp, taciz edelim hepsiniYarın Portekiz Kupa Finali maçı var.Konusunu açıp Sporting Lizbon'u destekleyelim derim abi sen ne dersin![]()
futbolcu degil ki kaleci kendisifutbolcumuza hakaret etmeyelim