Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.729
- 34.659
- 2.478
Bu 2 sene eski fm profili galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 149302
Bu 2 sene eski fm profili galiba
1 kolpa projesi olucak gibiJetsın nerede kardeşim
Şimdi üstat ben şu kısmı anlamadım.
Şimdi Nzonzi top kapma konusunda vasat ama holdinglik konusunda bence iyi bir adamdı. Topu dikine, doğru noktaya tek pasla ulaştırıyordu ve bunu bir makine gibi yapıyordu.
Bu ismini yazamadığım arkadaşı ben nispeten kazma ama kesici biri gibi düşünmüştüm, top kapma özellikleri iyi değil mi?
Yaw işte simdiye en az 3 tane taze kan alinmaliydi. Alanya macina yine ayni adamlarla cikacagizmoral sıfır oyuncularda, öne geçtiğimiz her maçta ya gol yersek korkusu geliyor ve saçma sapan hatalar yapıyorlar
Defanstan çıkamazsak korkusu aynı şekilde, rakipler ezberledi önde sadece dikilseler bile bir hata yapıyoruz o da korku ve telaştan
Taylan malesef ön libero değil, kaç yıldır idare ederiz, adam ederiz modunda adam alınmadı buraya
Cica, kerem, halil hatta berkan falan hep topu aldıpında mutlaka birşey yapması gerektiğini düşünen adamlar ve top kontrolleri düşük
Böyle zamanlarda ortaya çıkıp al-ver yapıp, bunları oynatabilecek, takımı biraz rölanti oynatabilecek, azcık top tutabilecek ortasaha olması lazım
İyi bir ön libero lazım
net bir golcü lazım
Bir de kaleci olan bir kaleci
Ama bunlar hemen gelmeli ki takımla 3-5 antrenman yapsın
Hakkaten iyi değil durumumuz
Almayana gdsün deriz biz deBir de Campos çikip „Gedson napacaksiniz ula“ derse