Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo,Mertens,Yunus,Yusuf ve Mata bu 5 oyuncu varken buraya ekstra bir hamle olacağını düşünmüyorum artık.

Son düzenleme:
günay mı şu, şınayder topa vurduğunda elini bilerek çekmeyen bir kaleci olacak diyip 2 tane yiyip oturan herif mi :red:

Ne gunay ne de adekugbe gelmemeli.istemiyoruzda bence,gunay oynamak isteyecegi icin kasımpaşaya gider

Kazimcan hazirlik maclarinda oynatilip hazirlanmali.okan hoca kazimcanin artik oynayacak durumda oldugunu soylemisti trabzon macindan sonra

Içimiz dışımız 10 numara ve kanat oldu. Yalniz Bamba ve Zakaryan fena olmazdi.

Günay gerçekten alınmak isteniyorsa Muslera’nın dönüşü tahmin edilenden epey geç olacak demektir. Bu durumda 3 ay idare etsin, riske girmeyelim diye düşünülebilir.

Adekugbe de Trabzon maçında çok iyi oynamıştı. Aşağı yukarı o seviyelerde oynayabiliyorsa yerli sayılacak olması nedeniyle denenebilir.

Bunlar haricinde Icardi’ye bir şey olursa ne yaparız diye düşünmeden edemiyorum ama sanırım bir çalışma yok o konuda.

Cuma günü antrenman oncesi basina aciklama yapar okan buruk,orda transfer mevzusu netlesir

Real Madrid, Türkiye'ye destek için İspanya'da yardım maçı planlıyor. Guti Hernandez ve Roberto Carlos bu yardım maçında yer almak istiyor. Maçın geliri depremzedeler için gönderilecek. (Goal)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt