Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evvallah kardesim, iyiyim. Bizim burada sorun olmadi ama 2 kız kardesimin evleri yikilsa da onlar da iyi. Sadece psikolojik olarak cok kotuler. Ölenlere tekrardan Allah rahmet eylesin 🙏🙏🙏
Amin. Allah yardimciniz olsun. empati yapmak cok zor, basina gelmeyen anlayamiyor durumun vehametini. Umarim hem maddi hem manevi en kisa surede yaralar sarilir.

şöyle bi yazı var
Arsen Zakharyan'ın menajeri Pavel Andreev Galatasaray dedikoduları üzerine. "Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum." "Şu anda Arsen, Dynamo'da kalıyor". RB Sport

IMG_20230214_210151.webp

Allah affetsin depremden sonra kaldığım otelde beni tek gülümseten olay bu oldu. Otelin arkasında böyle küçük bir kapı vardı ne için bilmiyorum🙂

Bu da Gezen 9 u kaynak göstermiş boşa heyecan yapmayin.

Edit: zaten söylemiş diğer arkadaşlar yeni gördüm
zaniolo söylentileri çıktığında da 2 guruh vardı yalandır bize yedirmezler diyen bir guruh ve febe araya girmiş o alır diyen bir kişilik bu guruh vardı.Sen bize gelmez diyenlerdendin

Listeyi düzeltelim. Mevlana Afgan beni ikinci sıraya alınız.
moğollarla iş birliği yapıp Nasreddin hocayı katlettiren kişiden yerini alman münasiptir renktaş.

Diriliş izleyen tayfa şuursuzca Mevlana ''hazretlerinin'' sözlerini paylaşıp ziyaret edip salya sümük ağlar bide :poop:

konyada 1 yıl okudum orayla ilgili bir anımı anlatayım' mont alacaktım bir mağazaya girdim kaç lira dedim 100 dedi adam yanımda ki arkadaş abi konyalıyım ben ya dedi hee söylesene hemşerim o zaman 20 lira olur sana dedi.Söz meclisten dışarı konya böyle bir yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt