- 30 Ağustos 2009
- 30.116
- 19.971
- 2.393
O biraz zor.Seni Konya ovasında avlarım akıllı ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O biraz zor.Seni Konya ovasında avlarım akıllı ol
Amin. Allah yardimciniz olsun. empati yapmak cok zor, basina gelmeyen anlayamiyor durumun vehametini. Umarim hem maddi hem manevi en kisa surede yaralar sarilir.Evvallah kardesim, iyiyim. Bizim burada sorun olmadi ama 2 kız kardesimin evleri yikilsa da onlar da iyi. Sadece psikolojik olarak cok kotuler. Ölenlere tekrardan Allah rahmet eylesin![]()
O biraz zor.
@Feramuz Kayalar ?Tarih boyunca Konya'dan çıkan önemli kişiler
1 Mevlana
2 Abdülkerim
3 Ahmet ulukırlı
Malesef kendisi listenin asagilarinda kaliyor
Listeyi düzeltelim. Mevlana Afgan beni ikinci sıraya alınız.Tarih boyunca Konya'dan çıkan önemli kişiler
1 Mevlana
2 Abdülkerim
3 Ahmet ulukırlı
Listeyi düzeltelim. Mevlana Afgan beni ikinci sıraya alınız.
zaniolo söylentileri çıktığında da 2 guruh vardı yalandır bize yedirmezler diyen bir guruh ve febe araya girmiş o alır diyen bir kişilik bu guruh vardı.Sen bize gelmez diyenlerdendinBu da Gezen 9 u kaynak göstermiş boşa heyecan yapmayin.
Edit: zaten söylemiş diğer arkadaşlar yeni gördüm
moğollarla iş birliği yapıp Nasreddin hocayı katlettiren kişiden yerini alman münasiptir renktaş.Listeyi düzeltelim. Mevlana Afgan beni ikinci sıraya alınız.
Ekli dosyayı görüntüle 192380
Allah affetsin depremden sonra kaldığım otelde beni tek gülümseten olay bu oldu. Otelin arkasında böyle küçük bir kapı vardı ne için bilmiyorum![]()

Adam Afganistan'dan geldi.Irk belirtmedim, ırkçılık yapmayalım![]()
Kafasına kırma merkezinin girişiEkli dosyayı görüntüle 192380
Allah affetsin depremden sonra kaldığım otelde beni tek gülümseten olay bu oldu. Otelin arkasında böyle küçük bir kapı vardı ne için bilmiyorum![]()