Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Üstat gelecekte belki ama şuan ne kariyer nede tecrübe olarak Ziniolunun eline su dökemezzakaryan>zaniolo
onumuzdekı 5 yıl sonra gorecegiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat gelecekte belki ama şuan ne kariyer nede tecrübe olarak Ziniolunun eline su dökemezzakaryan>zaniolo
onumuzdekı 5 yıl sonra gorecegiz
kaç tane yaptı sayamadıkŞaka maka Zaniolo yu aldık dimi biz, arada kaynadı gitti, bu arada İcardi deprem ile ilgili paylaşım veya yardım yaptı mı
kural böyle revize olmadı mı? 16ya çıkardılar zaten yabancı sayısını
sahada yerli sayılması alakasız olmuş diyorum
Bir bildiği olan sayfaBu kim yaw
düşünüyorum,öyleyse transfer yapacagız![]()
Oturan sekizin kardeşi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rıza hozam butun umitlerini bitirdi gecen hafta.Maxim transferiyle jkliler şampiyon olacaz demeye başladılar
Geçenlerde bazıları puan farkı 4 hatta nefesimizi enselerinde hissediyorlar diyorlardı en son Sivas da isabetli şut çekememişlerdi bunlar isabetli şut çekmek için Maxim'i alıyorlardır.Maxim transferiyle jkliler şampiyon olacaz demeye başladılar
. atıp durma . yapacağım sana
Niye Konya ovasina gitmez mi kendisiO biraz zor.
Konya böyle birseyi kaldıramaz mi diyorsunMalesef kendisi listenin asagilarinda kaliyor
Zaniolo gelmiş gıkımız çıkmıyo, zakaryan, dimaria konuşuluyo, hadi başkanınızın kafası çalışmıyo, sizin de mi öyleMaxim transferiyle jkliler şampiyon olacaz demeye başladılar