- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
yunus akgün biraz adam olsa cezasahasında çok tehlikeli.fb macında ve trabzon macında sonradan girip oynadıgı gibi bi oynasa keske
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben aslında ciddiydim.ortasahayı torreira-berkan yapıp 10 numarada oliveirayı görmek isterimTaylanla Emre Kılınç da döner. Orta sahada top kaybından golü yedik bile
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
LuyindamaEyvah taylan
Nelsson serbest kalma ödeniyor nelsson sakatlanma korkusuna oynamıyor savunma sana emanet bossssıkıştı zaten fikstürleri.haftaya konya ile oynayacaklar büyük ihtimal,sonra kupa macı varAvrupa maçlarıda var fbnin fikstürün sıkışması şart bir şekilde baskı yapılmalı.
Tek mevzu icardi vs değil her şey çözülsede ben ligin hazirana uzamasını istemem.
2 mac oynansin yaw hic izleyemicez takimiKupa formatı değişmeli tek maç olmalı maçlar.
Hak hukuk davasına girmeye gerek yok ciddi bir olay yaşandı ve Sivas rakipsiz yarı finale çıkıyor zaten hak hukuk ile konuşacaklara göre buda saçma
kahve yapmaya gidiyorum zatenNe anlatiyonuz yav?
Kafa açmayı kesin.
İlk dediğine katılıyorum ama şans.2 mac oynansin yaw hic izleyemicez takimi
Ayrica bu tur 1 mac galiba zaten
2-3 hafta daha kazanırsak lig biter formaliteye döner zaten.Çok basit bir hesap yapalım Antep ve Hatay maçlarını iki takıma da 6 puan olarak ekleyelim.
Galatasaray 24 maç 60 puan
Fenerbahçe 23 maç 51 puan(Konyaspor iç saha maçı eksik)
Biz kalan 12 maçımızda 7 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet alırsak 84 puan yapıyor. Çok rahatlıkla 84 puan aralığına ulaşıyoruz.
Rakibimizin 13 maçta 84-51=33 puan yapar minimum 11 galibiyet alması lazım ki aynı puan bile yetmiyor ikili averajı imkanı yok alamazlar.
Aslında lig biz bunları kadıköy de yendiğimiz an bitti yenmekle kalmadık 2'li averajı da çok üstünlükle aldık. Biz 84 puan olsak bizi geçmeleri için 85 yapmaları lazım onların toplam 39 puanlık maçı kalmış 84 yapmaları için 33 puan almaları lazım ikili averaj bizde olduğu içinde 34 almaları gerekiyor. Lig toplam 36 hafta 33-34 hafta aralığında bitecektir.
Katılmıyorum. Akbaba gibi asla büyük takım psikoljisini kaldıramayacak bir mentale sahip.yunus akgün biraz adam olsa cezasahasında çok tehlikeli.fb macında ve trabzon macında sonradan girip oynadıgı gibi bi oynasa keske
Zaten öyle olacak bunlar ligde 1 maç oynadıktan sonra bay geçecekler o ara puan farkı belki 10 ve üstüne çıkacak.2-3 hafta daha kazanırsak lig biter formaliteye döner zaten.