Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.092
- 10.490
- 1.303
Keşke önümüzdeki hafta başlasa ligler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleye yerli seçeneği en mantıklısı. Ama bizde olmuyor işte. Muslera gibi bir gerçek de varken kaleyi yerli düşünme fantazisinden vazgeçelim artık.Alabiliyorsak kaleye yerli yapıp iki kanadıda yabancı dönebiliriz bi yabancı ekstra oynatıcaz zaten
Adam 95 doğumlu nasıl 30 oluyor hocam ben 96 lıyımYabancı sayılacak seneye yaşı da 30 oluyor .. Bu şartlarda çok daha iyi bir bek alınmalıdır..
Yusuf?Muslera
S. Boey
Nelsson
Bardakçı
Kaan
Torreira
Oliveira
Kerem
Mertens
Zaniolo
Icardi
Okan-Dubois-Ross-Emin-Kazımcan-Berkan-Midtsjo-Barış-Mata-Rashica-Gomis
Adam 95 doğumlu nasıl 30 oluyor hocam ben 96 lıyım
Yunus Akgün hala bu takımın en potansiyelli oyuncusudur.!!
la seneye sen de 36 oluyorsun Hüsnü şaldkşadYaşı 28 görünüyor seneye de 29 oluyor 1 yıl için mi kiriyorsun beni renktas
![]()
Sam Adekugbe - Oyuncu profili 2025
Sam Adekugbe, 30, Kanada ➤ Vancouver Whitecaps FC, 2023'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 16 Oca 1995, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
la seneye sen de 36 oluyorsun Hüsnü şaldkşad
o durum bende de var valla.Kabullenmek çok zor ..Hala futbolcular benden büyük gibi geliyor Abdulkerimle konuşsam sanki abi dermişim gibi hissediyorum

Sorunların varo durum bende de var valla.![]()
Sorunlarım dünyalardan büyük.Sorunların var
Şu haberde ilk maçın A.Demir ile olacağı Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarının ertelendiği yazıyor