Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adekugbe için Hatay'ın en az 10 tane maçının özetini izledim. Erce cidden kötü kaleci. Anadolu kulüplerinde şu an Okan'ın Giresun performansından daha iyisini veren yerli bir kaleci yok.

Yaş itibarıyla gelecek vadedenlerse Karagümrüklü Batuhan ki o da bizim kaleci ve Eyüpsporlu Berke ki onu da almamız zor olmaz.
Peki nasıl Adekugbe iş yapar mı bizde ?

Erce çok leş bir kaleci TS döneminde çok geriye gitti ve potansiyelini kaybetti fakat sırf abisi denen zırto bizim maçlara atanmasın diye kadroya katmak lazım. Dursun öyle 4 ay kadroda yeter ki kalan maçlarlarımızda abisine denk gelmeyelim.

Dün burada hakem abisi hakkında yorum yapan renktaşımızı tekrardan tebrik ederim gerçek bir "Süper Lig Gurmesi" yorumu yaptı. Kesin almamız lazım Erce'yi.

Burada bence en dikkat çeken 5'er maça çıkan Kazımcan ve Emre arasında dağlar kadar fark olması
Emre'den alabileceğimiz max. katkıyı bu sezon Karagümrük maçında aldık.

Hem kilidi açan golü attı hem de çok iyi maç çıkardı.

Emre'nin geçmişine bakınca daha fazlasını beklemek saçmalık olur.

Dinamo Moskova yöneticisi Dmitry Gafin:

"Arsen Zakharyan için Galatasaray ve Chelsea'den teklif aldık."

Talihsiz yorumlar okudum yine, özellikle haber başlığında. Belirtelim, Kazımcan’dan önde bir oyuncu değil. Aralarındaki yaş farkını da gözardı etmeyin. Gelişim ge potansiyel açısından. Alınması yanlış bir hamle değil ancak hemen anlamsızca yermeler, kıyaslamalar yapmak bana pozitif ve akılcı gelmiyor.

hadi be erden timur,transfer görüşmesi yaptıysan salınsın artık haberler.yedek forvetimiz yok

Renktaş senin çoğu mesajına istinaden dün detaylı bir şekilde Emanuel Dennisi izledim, gerçekten puzzle’ın son parçası olur bu arkadaş.
Kanat forvet- forvet, iki ayağıyla da top sürüyor, şut atıyor ve gayet seri bir isim, o bölgenin jokeri olur.
Biraz fbdeki joshua king havası var, bizim ihtiyacımız olan da bu, en azından alternatif olarak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adekugbenin 1-2 maç özetine baktım pozisyonunu kaybetmiyo ve caner gibi avel avel dolanmıyo sahada

İdare eder 3 ay, sonra şut

Lincoln'nün F.B de sol bek oynadığı kadar Sam de bizde oynar, şurda kalmış 15 maç . Kim iyise o oynasın dar rotasyonlu bir bölgeye yerli tranferi olarak daha iyi bir seçenek yoktu fırsat transferi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt