- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
Musap azılı bir penaldo hayranı kudursun diye yazdımKonumuz messi değil olayın ciddiyetini kavra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musap azılı bir penaldo hayranı kudursun diye yazdımKonumuz messi değil olayın ciddiyetini kavra
Penessi demek istedin herhalMusap azılı bir penaldo hayranı kudursun diye yazdım
Rashisca yerine başkası alinabilirSeneye ilk 11
Torreira - Oliveira
Di Maria - Zakharyan - Zaniolo
Icardi
Yedek 11
Berkan - Transfer
Rashica - Mertens - Kerem
Transfer
Politika faizinden hesaplasan yılda 400-500 milyon yapar, basit hesapSu borcu bitirsek uste 5 6 milyar kalsa faize versek yıllık kaç aliyoruz
Bence Rashica alınmalı salgın sonrası form seviyesini tutturamadı yedek olarak iyi iş yapar.Rashisca yerine başkası alinabilir
Ronaldo benim icin araplara gittikten sonra bitmistir.Musap azılı bir penaldo hayranı kudursun diye yazdım
ArkasiSeneye ilk 11
--------Torreira---Oliveira------
Di Maria---Zakharyan--Zaniolo
---------------Icardi-------------
Yedek 11
-------Berkan----Transfer-------
Rashica----Mertens------Kerem
-------------Transfer------------
25 milyon Euro'ya denk geliyor iyi para.Politika faizinden hesaplasan yılda 400-500 milyon yapar, basit hesap
İkardiyle fbnin ciddi ilgilendiği haberi geldi kulağıma,raşits içinde bjknin
Seneye hüsran var yine,bu sene başarıyı bulmuşken bol bol sevinelim
Bence o kadar kötü değil sağ bek Boey-Dubois sol bek Transfer-Kazımcan stoper Nelsson-Abdülkerim-Kaan-Emin bence orada da çok güçlüyüz.Arkasi
Muslera
Kamilahmetcorekci-nelsson-akerim-emre tasdemir
Sergen sana hep sucureis.jpg atasim geliyor1 yabancı 1 u21 hakkımız var.zacharian u21 sayılır,denis gelsin forvete
Su borcu bitirsek uste 5 6 milyar kalsa faize versek yıllık kaç aliyoruz