Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gece rüya gördüm:

Sampiyon olmusuz kutlamalar basliyor iste oyuncular teker teker sahne aliyor. Sira Icardi ye geliyor birden Simge sahnenin ortasinda yer aliyor Askin Olayim söylüyor. Icardi sahneye dogru yürüyor iste Simge sarkiya devam ederek Icardi ye elini uzatiyor o anda WANDA devreye giriyor ve ortalik karisiyor bir karambol olusuyor sonra uyandim. Nasil sonlandi cok merak ediyorum

Zaniolo’nun KAP’ına baktım, ödemeler Kasım ayında başlıyormuş. Önümüzdeki yılın kadrosunu kuruyoruz; seneye için 3-4 eksik var sadece: Yedek forvet-Sol bek-Yedek orta saha-Sprinter kanat(scout). Yusuf’un 10 numarayı önümüzdeki yıl Mertens’ten alması gerekiyordu. Bu kötü oldu

Ben Miranchuk'u hiç beğenmedim açıkçası ama Golovin hala fena sayılmaz az çok Monaco için düzenli 11 oyuncusu oldu.

Sobolev'i severdim o da orta seviye bir topçu olarak.

Bu çocuk videolarda bence efsane duruyor yani KDB örneğine direkt oturuyor ve KDB bile ilk çıktığında kanattı daha çok. Oyun aklı çok üstün gözüküyor ama bana da 8-10 bile çok gözüküyor açıkçası.
Videolarda bir de attığı paslarda genellikle rakip defans dağılmışken yada yerleşmemişken. Kapalı savunmalara karşı nasıl ve en önemlisi topsuz oyunda nasıl bunları bilmiyoruz.

bende öyle düşünüyorum videolarından aldığım izlenim kanattan ziyade merkeze gelip top atan ,zor olsa bile merkezden ara paslarla oynamı seven biri ki attığı paslara bakılırsa özgüvenide gayet yüksek.19 yaşında ki bir çocuk için bu çok büyük bir artı
Bir de patlayaciligi varsa tadindan yenmez

Sabırdan değil adalet lazım iyi gittiğimiz dönemde önümüze hep engeller koyarlarken kötü olduğumuz yıllarda rakiplere avantaj sağlayan yabancı kuralını serbest bıraktılar artık sabitlemeleri lazım. Sene sonu tamamen serbest kalacak haberleri vardı ne olduysa beşiktaş gitti Onur Bulut'u aldı fener Samet'i aldı çok güçlü olursak şuna eminim 8+3 seneye 7+2 sonrasında 6+1 diye devam ettirmeye çalışırlar.
kesinlikle haklısın bence en büyük engellerden biri bu bizim ligin yapısı konjoktürü bir bayern modeline izin verir mi

kesinlikle haklısın bence en büyük engellerden biri bu bizim ligin yapısı konjoktürü bir bayern modeline izin verir mi
İşte yabancı kuralı tamamen serbest kalmalı öyle 3-5 yılda değişmemeli bunun garantisi alınırsa ilerleyen süreçte neden olmasın ama kuralı şekilden şekile sokarak dengemizi bozuyorlar.

Bu gece rüya gördüm:

Sampiyon olmusuz kutlamalar basliyor iste oyuncular teker teker sahne aliyor. Sira Icardi ye geliyor birden Simge sahnenin ortasinda yer aliyor Askin Olayim söylüyor. Icardi sahneye dogru yürüyor iste Simge sarkiya devam ederek Icardi ye elini uzatiyor o anda WANDA devreye giriyor ve ortalik karisiyor bir karambol olusuyor sonra uyandim. Nasil sonlandi cok merak ediyorum

devamı:

Bu gece garip bir rüya gördüm.

Rüyamda ben, @Keramettin TANRIVERDİ , @Kolpa Kemal Kürek ve @Murat Saylak nezih bir ortamda çay kahve börek çörek eşliğinde futbol konuşuyorduk ve özellikle Galatasarayımızın geleceğiyle ilgili müzakere ediyorduk. En sonunda öyle bir noktaya vardık ki, Kemal ve ben Keramettin'i zor tutuyorduk Murhan'ın gırtlağını sıkıyordu az kalsın.

Bunları hayatında hiç görmedin kimin kim olduğunu nereden biliyorsun derseniz, aynı oyunlarda olduğu gibi herkesin kafasının üstünde parlayan bir yazıyla adı gözüküyordu.

Bu gece rüya gördüm:

tapatalk_1646429509133.webp

Bu gece rüya gördüm:

Sanırım wow atıcam

Monaco 90+3'de yine öne geçti. Manyak bir maç oluyor.

Bu gece rüya gördüm:

gece daha yeni oldu üstat
kolpaya son verelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt