Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.856
- 20.445
- 2.663
görende belhandayı alıyoruz sanacak )Kadro kuranlara bakıyorum da herkes Oliveira'yı yemiş ilginç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görende belhandayı alıyoruz sanacak )Kadro kuranlara bakıyorum da herkes Oliveira'yı yemiş ilginç
Kalbimi fethediyorsungörende belhandayı alıyoruz sanacak )
Hayko cepkinde Ermeni ama milyonlarca müslüman kapalı açık farketmeden konserlerine gidiyor gereksiz duyar kasmasınlarNeymiş Galatasaray'da Ermeni istemiyormuş. Ay-yıldızlı formayla sahaya çıkamazmış.
Ulan adam tarihteki ilk Ermeni ay-yıldızlı forma giyen Zakaryan bile olmayacak gelirse.
Galatasaraylı boksör Garbis Zakaryan:
![]()
Dünün aynısıRenkdaslar bugün takip edemedim var mı transfer gelismesi
Normaldir, forma aslanın ağzında artık. 3-4 maç üst üste kötü oynayan yedeğe geçmeye hazır olsunKadro kuranlara bakıyorum da herkes Oliveira'yı yemiş ilginç
Kaynak var miZakhariyan menejeri İstanbul'a geliyor diye haberler var. Ne kadar doğrudur bilemedim
YouTube'a welcome to Galatasaray yazRenkdaslar bugün takip edemedim var mı transfer gelismesi
Kaynak var mi
Ronaldo skills video düşer miYouTube'a welcome to Galatasaray yaz
Dybala , Zakharyan, Pulusic Zaha hepsi havada uçuşuyor, adamların kendi takımlarında o kadar videosu yok
Dedesi olabilirNeymiş Galatasaray'da Ermeni istemiyormuş. Ay-yıldızlı formayla sahaya çıkamazmış.
Ulan adam tarihteki ilk Ermeni ay-yıldızlı forma giyen Zakaryan bile olmayacak gelirse.
Galatasaraylı boksör Garbis Zakaryan:
![]()
neden 4 milli maç!!
Sanmam başkanDedesi olabilir