Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.204
- 5.907
- 473
Zakharyan mı? Sittin sene gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keramettin admir buraya üçlü çektir tayfayaEvet goygoy falan yaptık da Zaniolo Türk futbol tarihinin en büyük transferi olur gelirse.
Demin Alperle de konuştuk Asensio'nun 23 yaşındaki hali gibi düşünebiliriz o da büyük topçu olacakken çapraz koparmıştı ortalama üstü bir kariyeri oldu Real yüzünden.
Zaniolo'nun da en kötü tabanı bu olur umarım. İtalyanın son dönemdeki en büyük wonderkidini almak büyük iş.
ZANİOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
dönmez artık buradan
önemli bişeyi yok dendi muslera için.kırık ve catlak yokmus4-6 hafta yok deniyor ya. Çüşşş
1 hafta önce Zaniola içinde aynısı geçerliydi yönetim çözebilir.Zakharyan mı? Sittin sene gelmez
sakatlandığı pozisyon öncesinde Muslera'nın zorlandığı pozisyon bile yoktu.. talihsizlik..4-6 hafta yok deniyor ya. Çüşşş
Uzakeramettin admir buraya üçlü çektir tayfaya
Kim diyor renktaş4-6 hafta yok deniyor ya. Çüşşş
İtalya’nın gelecekteki yüzüydü bu herif yaw. Gerçekten acayip iş yapacağız gibi. Mali açıdan düşündürmekle beraber sadece 6 ay ligde izleyip CL’de izleyemezsek fena bozulurum.Evet goygoy falan yaptık da Zaniolo Türk futbol tarihinin en büyük transferi olur gelirse.
Demin Alperle de konuştuk Asensio'nun 23 yaşındaki hali gibi düşünebiliriz o da büyük topçu olacakken çapraz koparmıştı ortalama üstü bir kariyeri oldu Real yüzünden.
Zaniolo'nun da en kötü tabanı bu olur umarım. İtalyanın son dönemdeki en büyük wonderkidini almak büyük iş.
Mertens takımdan ayrıldı diye yorumladım.
Ya kero admirim benim bu formam noldu