Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm bunlar yaşanırken tarih 9 Şubat idi. 9 Şubat sabahı Beşiktaş, Kayserispor’a 1 milyon Euro para transferi gerçekleştirdi. Öğle saatlerinde Kayserispor, Beşiktaş’a parayı geri gönderdi. 10 Şubat sabahı Beşiktaş, Kayserispor’a tekrar 1 milyon Euro gönderdi.

:D

Reis, deli eft ücreti çıkmıştır bu lavuklara. Şakası bir yana sanmıyorum ama umarım tinerspor sağlam bir ceza yer.

Geri kalan maçların büyük çoğunluğunu kendi evimizde oynayacağız.iç sahada oynadığımız maçlar genel olarak çok daha zor geçiyor.Kazanmamıza rağmen çoğu maçta oynanan oyundan memnun kalmamıştık.Heleki bazı maçlarda çok zor durumlara düştük..
Zor duruma düşmemiz skoru arttıramamak sebebiyle oldu.
Bizim özellikle iç sahada takım olarak hem defansta hem hücumda sahaya yayılışta sıkıntı var.Bunu okan hocanın oyuncuların gayretleriyle çözmesi lazım.
Oyun problemimiz hiç olmadı. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Bunu bu kadar çok hücumcu sahadayken başarıyorsak bu büyük bir oyun başarısını gösterir. Bu kadar hücumcuyla ofans oynayan bir takım kalesinde zaten pozisyon görür. Dünyada kalesinde tehlikeli pozisyon görmeden hücum takımı pek yok.
Daha iyi olmak için şampiyonluğu riske atmamak için eksiklere göre öncelik olarak kanat ve orta saha transferine ihtiyacımız vardı.Bu alınacak oyuncular hızlı tempolu ve fark yaratacak oyuncular olmalıydı.Kanat olarak yaratıcının kralı alındı.Ama orta saha hala eksik.Stopere kaanı almakta önemli bir açığı kapattık.
Takımda zaten dengeli dağıtılmış dengeli ve akıllı oyuncular karması var. Sergio için bir yedeğe ihtiyacımız olduğuna ben de katılıyorum.
Şu an bizim en büyük eksiğimiz orta sahada tempolu topla kateden bir oyuncu eksikliği..
Topla kat eden oyuncu eksikliğimizi Zaniolo transferiyle gidereceğimizi düşünüyorum. Keza bu konuda yetenekli bir oyuncu.
Malesef kimse kimseyi kamdırmasın oli bekleneni veremiyor..Bizim buraya kesinlikle bir adam almamız gerekirdi.örnek ndiaye-renato sanches
Oliveira bu takımın beynidir. Hücumda rakip için bütün eşleşme problemlerini yaratan oyuncumuzdur Kerem ile birlikte. Şut ve gol tehditi, sürekli ceza sahasına girmesi hücumdaki bütün oyuncuların daha serbest oynamasını sağlamakta. Bu takımın orta sahasında Oliveira yerine Gedson olsa bu kadar üretken bir takım olamazdık. Oliveira yokken 2. bölgeden 3. bölgeye oyun akışında ciddi sıkıntılar yaşanıyor.
Hala ofansif orta saha,forvet isteyenler var.Bunu anlamak gerçekten güç..
İç sahada gösterilen kötü performası , verilen sinyali gene unuttuk.

Bunları görmek için illaki iç sahada üç maç üst üste puan kaybımı olması gerekiyor.
Dediğim gibi iç sahada kötü oynadığımız bir maç hatırlamıyorum uzun zamandır. Skoru koparamadığımız veya rakibe verdiğimiz pozisyonlarda geriye düştüğümüz oldu ancak bunun hiç birini takım oyunu zafiyeti olarak anlatamayız.

Kötü performansı olan bir takım lig galibiyet rekoru kıramaz. Kandırmayalım kendimizi.

Dedeye göre zaniolo'nun özel maddesi varmış. Eğer italyan kulüpleri isterse 25 milyon Euro'ya çıkış maddesi varmış.

Sosyal medyanın boktan gücü.

Dybala'yı almamız söz konusu değil. Di Marzio 12ye çıkış maddesi var dedi diye suni gündem oluştu yok yere. Marzio da onu Newcastle ve Manchester haberleri var diye dedi.
Newcastle sezon sonu Sacha Boey ve Nelson için kapımızı çalar mı sence? Net sağ bek ve sağ stoper ihtiyaçları var ve sezon sonu alacaklar muhtemelen acaba daha büyük isimlere mi giderler yoksa Boey ve Nelson'a gelirler mi?

zakharyan hayallerimizdeki topçu

Dedeye göre (Rodop);

Dybala büyük ihtimal İngiltere'ye gidecek. İcardi de bonserviste sıkıntı olmaz. Alacağı para sıkıntı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt