Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.437
- 17.075
- 2.073
Sabah yalanlıyordu ne oldu ne değişti.
Bu adamın birde eşininin babası yönetimde buna rağmen bilgi alma 0 adamda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah yalanlıyordu ne oldu ne değişti.
Hiç umurumda dğl, sallasınlar. Kafam kıyakmerhaba.zaniolo sonrası sallıyolar fransa ve rusya diye ama sanmıyorum
zaniolo harici emanuel denis bekliyorum forvete veya barrow.fofana anca sürpriz olur.u21e oyuncu bekliyorum yinesergen bu tansferler söylentileri için ne diyorsun?
Kerem'de beyin olsa 10 tane zaniolo eder ama beyin yok o yüzden tabi ki zaniolo. Kerem'i yabancı sınırı kalkar kalkmaz satmak lazım.peki size bir soru
kerem mi daha iyi zaniolo mu
Hiç izlemediğim bir herif. 20 işi bayağı riskli bence sadece onu diyebilirimiyi kumaş mı diorsun yani
ben bilmiom bu herifi
HayirlisiZevkten gebermek üzereyim
Kerem bazen çok kötü oynuyor ama dayanıklılığı çok iyi. Hani derler ya ölümüne savaşıyor diye. Aynı hesap. 90. Dakikalarda depar atıyorKerem'de beyin olsa 10 tane zaniolo eder ama beyin yok o yüzden tabi ki zaniolo. Kerem'i yabancı sınırı kalkar kalkmaz satmak lazım.
kafana dağıtsam bi kereHiç umurumda dğl, sallasınlar. Kafam kıyak
Enisle birbirinize kur yapma faslınız bitti mikafana dağıtsam bi kere
Kerem'de beyin olsa 10 tane zaniolo eder ama beyin yok o yüzden tabi ki zaniolo. Kerem'i yabancı sınırı kalkar kalkmaz satmak lazım.
Üst üste diz sakatlığı yaşamadan önce 100 milyonluk potansiyeldi. Uzun boylu, boyuna rağmen baya hızlı, şutör bir adam. Saha içinde mücadeleci ve agresif de. Maliyetini bilemem ama yaşı itibariynen tarihimizin en büyük fırsat transferi olmaya aday.iyi kumaş mı diorsun yani
ben bilmiom bu herifi
Anlayamadığımız Ali Koç vizyonu buymuş![]()