- 1 Ocak 2011
- 15.130
- 10.245
- 1.688
Trans istemeyen otobuse binmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orası error verebilir.dün 3 te baskın yaptım,büyü sözleri dolu site.vasfide muska taktı şu an korkudanGelişmeleri vasfinetten bekliyoruz.
Canlı yayında bu kuralın sadece çekilen takımlarda olan oyuncular için olduğunu söylemiş.Yusuf kpasada olur
abi ben niye böyle değilim gs cimbom forumda peki?nerdeyse 99 luyumMutsuz değildir, isyankar rapçi havaları bu. Yunus ve kerem de bu ifadeye sahip çoğu zaman. Ergenlikten kalma gençlik alışkanlıkları
Seni mutlu olacagin sitelere yönetecegim yakindaTrans istemeyen otobuse binmesin
örnek alalımSeni mutlu olacagin sitelere yönetecegim yakinda
Rent-a-trans. Comörnek alalım
Demekki sen erken olgunlaşmış, aklı başında birisin sergen.abi ben niye böyle değilim gs cimbom forumda peki?nerdeyse 99 luyum
Bagimlilik oldun napiyim. Söküp atamiyorumağabey peşimi bırak lütfen
Sapıklık yasakBagimlilik oldun napiyim. Söküp atamiyorum
Bence o bölgede rotasyon yetersiz renkdaş. 8 numara oynayabilen sergio ve biraz miço var. Miço da kötü oynadığı için sergionun akternatifi yok, mertens'i de yedekler ayrıca. 8 ve 10 oynayabiliyor diyorlar
Adam yerinde durmuyorki belki antalyaya gitmiştir bile bugünEkli dosyayı görüntüle 192995
Erden Başkanım deprem için bölgede olmasaydı hemen Dinamolu yöneticiler ile bir golf maçı ayarlayıp 1 saat içinde bağlardı işi![]()
evet olumluyum dısarıya.ama maç oynadıgımızda olumsuz yazmasamda,içimden hep olumsuz düşünürüm,rakibi gözümde büyütürümDemekki sen erken olgunlaşmış, aklı başında birisin sergen.
Bu yol çok uzak sahilden karşıya geçilmiyor mu?Tekne tutup denizde buluşulamaz mıEkli dosyayı görüntüle 192995
Erden Başkanım deprem için bölgede olmasaydı hemen Dinamolu yöneticiler ile bir golf maçı ayarlayıp 1 saat içinde bağlardı işi![]()
Threesome filan mı düşündün terbiyesizAleyna geldi aklıma töbe töbe