Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim niye bu kadar istiyoruz bunu zaten.
Yusufu cidden alistirip oynatirsak bundan eksigi yok. Zaniolo da 10 da oynuyor.

Zakharyan 8 de oynamiyor anladigim kadariyla.

12-15 mio ya bi kanat + 8 alip yolumuza bakalim bence

Torreira xx/oliveira
Zaniolo/xx Zaniolo/Mertens/Yusuf Kerem
çünkü saf yetenek fırsat transferi normalde bugün transfer kapalı olmalıydı ingiltere gibi yoksa şimdi çelsi haberleri duyardık

çünkü saf yetenek fırsat transferi normalde bugün transfer kapalı olmalıydı ingiltere gibi yoksa şimdi çelsi haberleri duyardık
Ya o dogru da Yusuf da Barcelona vs. Görmüs adam. Yetenekleri, potansiyeli hayvan gibi. O nun kafasina girmek sadece. Bence bu kadar kolay kenara atmamiz dogru degil.
Barca sirf maddi sikintidan dolayi almamisti kendisini

hd4put1.jpg

klej2uc.jpg

Ajax ve Chelsea istiyorsa alinmali zaten ordan referans aldim ben yeterince oyuncuyu izlemeden

Çelsi bu çocuğu istemiyo bence 30m euro-çelsi haberi yaptırdılarki bi enayi oltaya gelsin 15 e alırım 30a satarım diye düşünsün ve alsın, o enayi galiba biziz

Çelsinin 750 tane friends clubu mu ne var 500 tane oyuncusunu sürekli kiraladığı,bu çocuğu almak istese onlar üzerinden alırdı şimdiye,bu çelsi malmı 15e alacağı adam için bizi kullanıp 15m da bize kar bıraksın,gerçi çelside mal değil diyemeyiz

Bi diğeride oyuncunun 15m serbest kalma maddesi varmış galiba,çelsi niye 30 teklif ediyo onuda anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt