- 3 Haziran 2015
- 56.727
- 65.862
- 4.143
Ak g Kara g belli olacakmis Hayri abine anlatıo bu ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ak g Kara g belli olacakmis Hayri abine anlatıo bu ya
Kardeşi bana gelsinKim Kardashian: Zakharyan Gs ye giderse nude atacağım.
Kourtney Kardashian: „Barış boyun 1,90 keşke bana bir…”Kardeşi bana gelsin
Bayiliyom ona. Her sabah kahvaltasini getiririmKourtney Kardashian: „Barış boyun 1,90 keşke bana bir…”
Pardon lan o degil Kendall jenneri beğeniyorum benKourtney Kardashian: „Barış boyun 1,90 keşke bana bir…”
neler gördük neler yaşadık soru mu bu sergiobu kadar muhabir yazdıgına göre gerçeklik payı yüksek zakaryanın.yönetim neden taraftarı bi yalana inandırsın?
yahu zırt pırt aynı istatistik üzerinden yorum yapmayın . adam çoğunu alt liglerde paf takımda falan yapmış . bizim sabride alt yapıda 10 numara oynuyordu 30 maçta 50 golü mü ne vardıZakharyan 70 maçta 35 gole katkıda bulunmuş.
2 maçtan birinde skora katkısı var. Değişik geldi bana. Defansa yardimi en önemli nokta. O konuda nasıl acaba.
Üstat gergin misin yineZakharyan hakkında açıklama yapmayan bir tek Rusya hahamlar başı kalmış, yakında o da açıklama yapar herhalde.
nevzat ve ali naci bile konusmaya basladıgına göre yalan değil bu iş.yönetim yalanlasa yalanlardı.iş ciddi belliki,bekleyecegiz