- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
Maççççççççççççççç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önümüzdeki bu 2 gün ile ilgili bi tahminim var.ama forumda bunca olumsuz eleman varken yazmak istemiyorum.o açıları size yedirmem.
yarın,yani tüm çarşamba günü,ve perşembe gecesine girerken gece 2:00 suları1 mi 2 mi Sergen ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarın,yani tüm çarşamba günü,ve perşembe gecesine girerken gece 2:00 suları ve sonrası
St Petersburg harika sehirzakharyan şimdi gelmezse rusya liginde hapis hayatı yaşar max seviyesi zenit olur, kendi tercihi.
zakaryan işi ciddi oldugu ve yalanlama gelmediği için yönetimden,beklentim var ve gercekleşecegini düşünüyorum bu beklentininHadi bakalım Demet Akalın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yoo ben kabulleniyorumTransferin yattığını neden kimse kabullenmiyor
o zamande çoğumuz zaniolayı istiyorduk şimdide Erden Reis zakhıda alayım izleyip öyle karar verin diyor resmenAdam "Zaniolo olmazsa Zakharyan alınacak" haberiyle hayatımıza girdi. Şimdi 15 gündür onu almaya uğraşıyoruz.
Acilen "Zakharyan olmazsa x alınacak" haberi lazım.
sporun sonuna harf olan güdümlü febe sitesinin haberi buGalatasaray'a transfer olacak mısın?"
Arsen Zakharyan: "Kariyerime Galatasaray'da devam etme seçeneğini düşünmüyorum." [Championat]
Halen pesinde olun bu cöpün
geldiğinde ilk işim bu postu raporlamak olacakGalatasaray'a transfer olacak mısın?"
Arsen Zakharyan: "Kariyerime Galatasaray'da devam etme seçeneğini düşünmüyorum." [Championat]
Halen pesinde olun bu cöpün