Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.733
- 34.669
- 2.478
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye yav niyee? Kuruduk burda Gese'sizlikten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Atam ne demiş "Yurtta sulh, cihanda sulh". Dünya barışına vesile olacağızKonstantin'in torununu mu alıyoruz?
Ermeni, Yunan, Fransız, Güney Amerikalılar, kaliteli Türkler, işte arzu ettiğimiz Galatasaray.
TR'de böyle bir haber var mı? Fotomaç'ta falan.Türk basınıymış haber
Kisaca Kostas diyelimGalatasaray, PAOK forması giyen 10 numara Giannis Konstantelias'a 6 milyon Euro'luk teklifte bulundu. (Sport 24)
![]()
RS mi YB mi?
Bu yannis kim?
valla yoruldum abi.ben transfer kapattım artık,sen bakTR'de böyle bir haber var mı? Fotomaç'ta falan.
bunu retwetlemiş samoş.rus-yunan orta oyunu var gibi.ben artık tranfer beklemiyorum.Zakharyan olmadı herhalde.geçen gün bi yunan oyuncu da lazım demiştim,bu da olmazsa israilli wonderkid'e gideceğiz.
Zakharyan olmadı herhalde.geçen gün bi yunan oyuncu da lazım demiştim,bu da olmazsa israilli wonderkid'e gideceğiz.
İsrailli olan Oscar Gloukh 8 m euro'ya Salzburg'a gittiZakharyan olmadı herhalde.geçen gün bi yunan oyuncu da lazım demiştim,bu da olmazsa israilli wonderkid'e gideceğiz.
Erden timur kafaya koymuş dünya barışını sağlayacak.
fm scout kullanıp tüm potansiyelli regenleri toplamış gibi takımİsrailli olan Oscar Gloukh 8 m euro'ya Salzburg'a gitti