Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Koçuk o kadar kötü kaleci değil İstanbulspor maçını kurtardı o maç berabere kalsak belki de bu seri ve bir çok şey hakkında konuşamayacaktık. Hem Zaniola geliyor diyoruz yerli kaleci kullanıp Dubois de oynatabiliriz çok pozisyon vermiyoruz avantaja çevirebiliriz.

Yav Muslera olsun yada olmasın artık çok sağlam bir kaleci almak şart oldu, bedavaysa alalım şu Penayı, çok acayip sakatlıklar yaşıyor Nando, çok kısmetsiz. Yapcak bişi yok

Bir muslera manyağı olarak olumlu düşünmeye çalışıyorum, en azından Kaleci yerli olacak.

Derin Galatasaray iş başında.

Bizim bay haftamız ne zaman. Bu 3 4 hafta içerisinde bay haftamız var mı?

Aslında seri bitmeden girmeyecektim ama bugün biraz uykusuzdum. Yoğun gündemi takip ettim sonra o stresli maç sonrası sızmışım. Rüyamda şöyle bir suret gördüm bunu neye yormalıyım @Sergen Zeren

FoJNe9iXgAAgd1t

Nasıl bir kısmetsizlikse en kritik dönemlerde tam böyle gazımızı almışken Muslera acayip bi şekilde sakatlanıyo, delircem arkadaş nasıl bi olay bu

ADS ya da Kayseri’ye döner gibi. Antep ile Konya deplasmanları Muslera olsa da sıkıntılıydı ama şimdi daha bir sıkıntılı olacak. Hayırlısı…
3AB2B54B-D5B6-4C52-B41B-F9722E02D4E2.jpeg

Penaa gelsin abi. Bu gelecek seneler içinde önemli. Musleramıza geçmiş olsun da önce olumlu haberler yayıldı, şimdi süreç uzadı. Bu bilgi kirliligi nedir yaw....

Okan
Boey Nelsson Apo Kazım
Torreira Oliveira
Zaniolo Mertens Barrow
Icardi​

Milli araya kadar gol show yapacak kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt