- 26 Kasım 2012
- 179.401
- 241.757
- 5.688
hani nerde dakaynan ilgili 1 haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daka gelirse
Saka gibi olur
Coştur biziiiiiiiiiiiDaka kiralık
Zaka tapusuyla
Cimbomb fena geliyor
Son Daka haberini alalım.
Evet maalesef ama sampiyonlarin on elemesi kolay oluyor buyuk liglerden takim gelmiyorŞampiyon takım yine ön eleme mi oynayacak şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için hay ben böyle işin
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bir kural ne zaman çıktı?
Tamam o eski olay zaten bu kiralama limitleri yeni geldi bir iki sene once.Yok yav renkdaş bjk taliscayı 2 yıl kiralamıştı
Hiç fikrim yok. Çift forvet olur Belki 424 tarzi cok delice bir kadro olabilirNasıl oynatacagiz?
Son Daka haberlerini bizde senden bekliyoruz.
Bana güvenmeyenleri seziyorum o yüzden vermeyeceğim.
abi bu zakaryan hakkında rusyalıların olumsuz pompa haberlerine ne diyosun,bizim medya olumlu.yönetimden yalanlama da yok.öğlende zakaryanın üzerindeki ilgi dagılsın diye yunan futbolcuyu uydurdularEvet maalesef ama sampiyonlarin on elemesi kolay oluyor buyuk liglerden takim gelmiyor
![]()
Transfer news: FIFA announces radical new loan plans that will limit clubs to six loan exits per season
FIFAs new loan rules to be given final approval at next council meeting; FIFA wants to implement rules to prevent stockpiling of players; Clubs will be limited to six players loaned out starting from 2024/25 season; club-trained players or players aged 21 or younger exempt from ruleswww.skysports.com
Tamam o eski olay zaten bu kiralama limitleri yeni geldi bir iki sene once.
Bana güvenmeyenleri seziyorum o yüzden vermeyeceğim.
Klasik dogulu ahlaki dogrultusunda boyle sacma sapan seylerle ugrasiyoruz.abi bu zakaryan hakkında rusyalıların olumsuz pompa haberlerine ne diyosun,bizim medya olumlu.yönetimden yalanlama da yok.öğlende zakaryanın üzerindeki ilgi dagılsın diye yunan futbolcuyu uydurdular
Ahmet AjansBana güvenmeyenleri seziyorum o yüzden vermeyeceğim.