- 1 Ağustos 2014
- 63.183
- 73.430
- 4.218
Welcome to Galatasaray Giannis Konstantelias videosu gelmeden olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok buyuk potansiyel bir iki defa Barca'da izledim. Bize yolu dusmez gibi yoksa gelirse orta sahamiza wonderkid daha almis oluruz. Bu sezon Valencia maclarini takip etmedim pek o yuzden nasil oynuyor bilmiyorum. Menajeri de Boey'in menajeri.Izledin mi is yapar mi Midtsjö yerine falan alinsa.
Harbi gel yarın 7 de oradayımBen direk ev adresi verdim o niye sayılmıyor![]()
Evet Barca donemi izleyenler cok begenmis ama Leipzig ve Valencia'da fis gibi. Valencia'nin orta sahasi kagit uzerinde gayet iyi ama her mac teslim oluyorlar sebepleri arastirilmali balon degilse bu herif icin 6-7m bandinda alma firsati cikabilir gibiCok buyuk potansiyel bir iki defa Barca'da izledim. Bize yolu dusmez gibi yoksa gelirse orta sahamiz cok buyuk wonderkid daha almis olur. Bu sezon Valencia maclarini takip etmedim pek o yuzden nasil oynuyor bilmiyorum. Menajeri de Boey'in menajeri.
Oldu bu iş deseneCok buyuk potansiyel bir iki defa Barca'da izledim. Bize yolu dusmez gibi yoksa gelirse orta sahamiza wonderkid daha almis oluruz. Bu sezon Valencia maclarini takip etmedim pek o yuzden nasil oynuyor bilmiyorum. Menajeri de Boey'in menajeri.
Takımda bir tek Coffie Annan eksikKonstantin'in torununu mu alıyoruz?
Ermeni, Yunan, Fransız, Güney Amerikalılar, kaliteli Türkler, işte arzu ettiğimiz Galatasaray.
Harbi gel yarın 7 de oradayım
Cidden yav, 5 milyon euro hem deZakharyan yerine Arda Güler’i alalım bari
Korku dağları beklerGelecek olursam haber edeyim.